14 Mayıs 2012 Pazartesi

Vip Dükkan'ın yüzü Ayşe Arman

Vipdukkan.com’un, modern, kendine bakan, zevkli kadınlar için özel olarak yarattığı yeni markası Marie Posa; yepyeni koleksiyonunu ünlü gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman ile yaptığı moda çekimiyle birlikte, çok yakında Vipdukkan.com’da satışa çıkarıyor.

Çekimleri Harvard Cafe’de başarılı fotoğrafçı Cem Talu tarafından gerçekleştirilen Marie Posa’nın yepyeni koleksiyonunun mankenliğini markanın yeni yüzü Ayşe Arman yaptı. Ayşe Arman, enerjik yapısını tüm set ekibine de yansıtarak uzun süren çekimlerin neşeli ve keyifli geçmesine olanak sağlarken, kıyafetleri mankenlere taş çıkartır şekilde taşıdı. Modern,şık ve şehirli kadınların yeni markası olacak Marie Posa çok özel fiyatlarla Vipdukkan.com 'da yeni sezon ürünleriyle ve iddialı modelleriyle çok yakında satışa çıkacak.




5 yorum:

  1. çok itici buluyorum

    YanıtlaSil
  2. Sevdiğim söylenemez, tarzında doğru bulmadığım etkiler yaptı kadınlarımıza. Ama saçlarının şeklini ve rengini değiştirmeyi denemeli.. Bu cadı dağınıklığında sarı boya ile fazla yerleşti görsel hafızalara.

    Marka tasarımcılarına sorular:
    İlk elbiseyi nerede giyeceğiz Allah aşkına biri söylesin. İş yerinde mi sokakta mı? İmkânsız. Kaldı ki böyle bir etek boyuyla oturamazsınız. Biraz bunları düşünerek tasarlasalar keşke... Alalım da dolap mı beklesin.

    YanıtlaSil
  3. O kadar çirkin ki çekimin yarısından çoğunda kadına güneş gözlüğü taktırmışlar:) Allahım affet ama nasıl bir suret öyle.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev