9 Kasım 2011 Çarşamba

Jennifer Lopez'in Atelier Versace elbisesi

Jennifer Lopez, Atelier Versace'nin 2011 Kış Koleksiyonundan vizon rengi çiçek detaylı, derin yırtmaçlı bir elbise ile Glamour Women Of The Year gecesine katılmış. Nasıl buldunuz?

2 yorum:

  1. Elbise çok güzel ama olmamış! Elbise yırtmacından yırtılacak gibi duruyor. Ayrıca derin kol oyuğu, geniş omuzlarını daha da geniş göstermiş. Büyük göğüslü ve geniş omuzlu kadınların giymemesi gereken bir yaka ve kol modelidir bu. Kol altı bıngılları da ortaya çıkmış. Ayrıca bazenleri korkunç duruyor. Elbise içinde, nefes almadan duruyor gibi bir görüntüsü var. Ayrıca yakası bu kadar büyük çiçekli bir modelle açık saç kullanması da biraz akılsızca olmuş. Boynu fazla uzun olmayan ve iri göğüslü bir kadın, neden bu kadar kocaman çiçekli bir elbise giyer onu da anlayamadım. O çiçek ağzına girecek gibi duruyor. Severim bu kadıncağızı ama bu haliyle hakikaten "kadıncağız" olmuş bence. :)

    YanıtlaSil
  2. elbise gercekten model olarak cok guzel!! ancek bunu daha uzun bı kadın gıyse ve fızıgı ınce uzerınden akar gıder elbıse:) fakat jennıferın fızıgının tum kusurlarını gözler onune serdıgınden ı ıh olmamıs dıyorum..:) meltem

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev