26 Eylül 2011 Pazartesi

Kim Kardashian'ın mucize ürünü

Dikkat çeken fiziği ve artan popülaritesi ile herkesin beğenisini kazanan ünlü yıldız Kim Kardashian, kendine ait web sitesinde çekici ve pürüzsüz bacaklarının sırrını açıklamış!!
Sedef hastalığı sebebiyle bacaklarında oluşan lekeleri kapatmak için Sally Hansen’ın, ödüllü Airbrush Legs - Sprey Bacak Makyajı ürününü kullanıdığını söyleyen Kardashian bu sayede sütun gibi güzel ve etkileyici bacaklara kavuştuğunu söylüyor. Hatta öncesi/sonrası görüntüleri ile de resmen değişimi kanıtlamış!

Sally Hansen Sprey Bacak Makyajı ile bir kaç dakika içerisinde bacaklarınızdaki tüm kusurlardan kurtulabilir, açık tenden koyu bronza uzanan dört farklı renk seçeneği ile bacaklara istenilen tonda doğal bir renk kazandırabilirsiniz.

İçeriğindeki K Vitamini ile bacakları besleyerek nemlendirmeye yardımcı olan Airbrush Legs'i avuç içinize püskürterek elleriniz yardımıyla tüm bacaklarınıza yayın. Birkaç dakika sonra, iyice kuruduğuna emin olup, rahatça giyinin. Fiyatı; 49 TL

2 yorum:

  1. gercekten de bu ürün cok ise yarıyor ben kendimde denemedim ama bir arkadasım kullandı ve dakikalar icinde ten corap pürüzsüzlügüne ulastı :)

    YanıtlaSil
  2. Sedef hastası mıymış. Kadına olan gıcıklığım azaldı nedense üzüldüm yazık. Kimse öyle birşeyi çekmesin.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev