21 Kasım 2017 Salı

Victoria's Secret'ın 2017 defilesi

Tüm dünyanın merakla beklediği Victoria's Secret'ın 2017 Fashion Show'u 20 Kasım 2017'de Şangay'da düzenlenen muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Dünyaca ünlü modeller 22. kez düzenlenen defilede yine birbirinden renkli ve iddialı kanatlarla podyuma çıktılar. Şimdiye kadarki en büyük Victoria’s Secret podyumunda yürüyen modeller, Nomadic Adventure, Porcelain Angels, Goddesses, A Winter’s Tale, Millenial Nation ve Balmain işbirliğinden doğan Punk Angel adlı 6 ana tema içerisinde bu heyecan verici şovu gerçekleştirdiler.

Lais Ribeiro'nun baş model olduğu defilede Lily Aldridge, Stella Maxwell, Romee Strijd, Martha Hunt, Elsa Hosk, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Karlie Kloss, Jasmine Tookes, Candice Swanepoel, Taylor Hill, Devon Windsor ve Bella Hadid gibi 50'den fazla model podyuma çıktı. Kendall Jenner (La Perla'nın yüzü), Behati Prinsloo (hamile) ve Gigi Hadid bu yıl defilede yer almadı.

Podyumda yoğun doğal dalgalı saçlar, pürüzsüz ten, hafif pembe ve aydınlık yanaklar, gözlerde ise iddialı bakışlar öne çıktı. Kanatların, saç aksesuarlarının ve renklerin önemli rol oynadığı defilede ayakkabılar ünlü tasarımcı Brian Atwood’a aitti.























































Victoria's Secret defilesinin vazgeçilmezi olan Fantasy Bra'yı bu yıl 27 yaşındaki Brezilyalı Model Lais Ribeiro taşıdı. 2 Milyon Dolar değerindeki Champagne Night Fantasy Bra, 18 karat altın üzerine, pırlanta, sarı safir taşı ve mavi topaz taşının görkemli karmasından oluşuyor.




Ming Xi'nin kostümüne takılıp düşmesi objektiflerden de kaçmadı tabi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev