9 Kasım 2017 Perşembe

Düğün mekanı arayanlar için DüğünBuketi.com

Yeni bir hayata adım atmayı planlayan gelin ve damat adayları, düğün hazırlığı yaparken fikir alabilecekleri çok fazla online içerik olmadığından şikayet ediyorlar. Ben de onlar için internette faydalı ve bilgilendirici kaynaklar ararken DüğünBuketi.com ’a rastladım.
Blogda zaman zaman düğün hazırlıkları, gelinlik trendleri ve damatlıklar üzerine ilham verici görseller içeren yazılar yazıyorum ama DüğünBuketi.com 'da bir düğün için ihtiyacınız olan tüm detaylar düşünülmüş ve hepsi farklı konu başlıkları altında bir araya toplanmış.



Sitede neler var?

DüğünBuketi.com düğün mekanlarını bir araya getiren ve çiftlerin firmalardan düğünleri ile ilgili fiyat teklifi almalarını sağlayan bir online platform. Sitede birbirinden güzel düğün mekanları, farklı düğün salonları, otellerin balo salonları, yemekli düğün mekanları ve nikah sonrası eğlence yapabileceğiniz bir çok alternatif yer mevcut. Düğün salonlarının yanı sıra kına ve nişan için de mekan önerileri var.

Sitede gelinlik ve damatlık modelleri, farklı balayı mekanları, romantik balayı otelleri, catering firmaları, düğün pastası, organizasyon şirketi, düğün davetiyesi, gelin arabası seçimi ve süslemelere  kadar bir çok öneri mevcut. Hatta ışık, ses ve sahne düzeninden müzik seçimine, dans şarkılarından giriş müziğine kadar en ince detaylar bile düşünülmüş. DüğünBuketi.com yurt dışında evlilik hayali kuran gelin ve damat adayları için de birbirinden romantik tavsiyelere yer vermiş.

Düğün yerine nikah töreni düşünüyorsanız da nikah salonu, nikah şekeri ve davetlilere vereceğiniz hediye seçiminde farklı fikirler var. Nikah sonrası aile ve dostlarınızla birlikte şık bir yemek de düzenlemeyi düşünüyorsanız yine DüğünBuketi.com 'a başvurabilirsiniz.


Sitede İstanbul, İzmir ve Ankara'nın yanı sıra tüm iller için farklı düğün salonu önerileri, düğün firmaları, organizasyon şirketleri mevcut.


Kır düğününden, havuz başına, tarihi düğün mekanlarından balayı otellerine kadar sitede bir çok farklı başlık var.


Sitede düğün organizasyon firmaları ile ilgili de detaylı bilgiler var. Düğün salonları hakkında genel bilgi, düğün salonunun kapasitesi, farklı görseller eşliğinde kullanıcılara sunuluyor.


Ayrıca sitede düğün hazırlık rehberi adı altında bir çok farklı içerik bir araya toplanmış.
 Düğün fotoğrafı için farklı konsept fikirleri, fotoğrafçı seçimi için de siteden yardım alabiliyorsunuz.


Yeni makyaj trendleri, gelin makyajı için öneriler, temel gelin makyajı uygulamaları ile ilgili siteden yardım alabilirsiniz.


Sitede ışık, ses ve sahne düzeninden müzik seçimine, dans şarkılarından giriş müziğine kadar en ince detaylar bile düşünülmüş. 


Sadece evlenirken değil mezuniyet ve sünnet organizasyonları için de bu siteden yardım alabilirsiniz. Sitede doğum günü organizasyonları için farklı fikirler, 1 yaş partileri için farklı konseptler de bulabiliyorsunuz. Ayrıca açılışlar, Baby shower, bayi toplantısı, davet ve resepsiyonlar, kurumsal etkinlikler için de pek çok seçenek bulunuyor.


Site üzerinden fiyat teklifi alabiliyor, firmaların telefon numarasına ve iletişim bilgilerine de kolayca ulaşabildiğiniz için evlenmeden önce mutlaka www.dugunbuketi.com 'a bir göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev