1 Eylül 2016 Perşembe

Kusursuz jean!

Modanın öncüsü Trendyol, Sonbahar-Kış 2016 sezonuna denim koleksiyonu ile damga vuracak. Koleksiyonda yer alan tüm vücut tiplerine uygun farklı alternatifler sezonun anahtar parçası olacak.

TrendyolMilla kadınının eşsiz stili ve ihtiyaçlarından yola çıkarak hazırlanan Denim koleksiyonunda, gardropların kilit parçası jean’ler farklı stillerde hayat buluyor. Mükemmel hatları ön plana çıkarırken, son teknolojiyle hazırlanan kumaşlarla rahatlıktan ödün vermeyen yepyeni Denim koleksiyonu 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla sezonun en hit parçaları arasında yerini alacak.

Vücudun tüm hatlarını saran özel kumaşıyla bir beden incelerek kusursuz görünüm sağlayan denimler ve Push up özellikli kalça şekillendiren jean’ler ile fit ve formda görünmenin tadını çıkaracaksınız. Geniş paçalı, skinny,mom jeans, boyfriend ve cigarette stilleri ile modanın nabzını tutan koleksiyon, taşlanmış yırtık jeanler, baskılar, nakışlar ve gliter kaplamalarla renkleniyor.










Koyu renklerin hakimiyet gösterdiği TrendyolMilla Denim koleksiyonu renk paletinde siyah ve beyazın yanısıra mavinin tüm tonları, haki ve bordo yer alıyor. Yeni sezonun vazgeçilmezi olacak eşsiz koleksiyona 48 saat içerisinde kargo imkanıyla ulaşmak için www.trendyol.com’a davetlisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev