7 Nisan 2016 Perşembe

2016 Gelinlik Modelleri

Romantizm dolu gelinlikler Vakko Wedding’de…

Dünyanın en ünlü tasarımcı ve markalarının gelinlik modellerinin buluştuğu Vakko Wedding House’lar, her gelinin kendi rüyasına masalsı bir giriş sağlıyor. Gelinlik trendlerinin belirleyicisi 30’a yakın tasarımcı ve markanın eşsiz koleksiyonları Vakko Wedding çatısı altında zengin ve çok özel bir seçki ile gelin adayları ile buluşuyor. Vakko Wedding’in modern masallara ilham veren 2016 koleksiyonu altı ana temadan oluşuyor.

1- İkinci ten: Dantel
2- Çıkarılabilir Etekler
3- Şeffaf Etekler
4- Kat Kat Etekler
5- 3 Boyutlu Çiçekler
6- Cesur Dekolteler


Zuhair Murad


Zuhair Murad

İkinci ten: Dantel
Dantelin bedenle ve ruhla bütünleşen güçlü etkisi, tüllerin üzerine işlenen apliklerin yarattığı şeffaflık illüzyonuyla buluşuyor. Zamansızlığıyla gelinliklerde klasikleşmiş dantel, Zuhair Murad, Romona Keveza ve San Patrick gibi markaların koleksiyonlarında fark yaratan modellere imza atıyor.


Zuhair Murad

Çıkarılabilir Etekler
Elbise değiştirmeden afterparty’e devam etmek isteyen gelinler için özel olarak tasarlanan çıkarılabilir etekler, kat kat tül ve dantel ile tamamlanan masalsı bir görünüm sunarken ilerleyen saatlerde eteğin çıkarılmasıyla ışıl ışıl bir gece elbisesine dönüşüyor. Her tasarımcının farklı bir yorumla kullandığı bu trend için Zuhair Murad gelinliğin devamı olarak işlemeli ve kabarık bir form seçerken, Monique Lhuillier ise dantel ve düz kesim bir gelinliği tülle tamamlıyor.


Bliss

Kat Kat Etekler
Geleneksel gelinliklerin imza görünümü kabarık etekler bu sezonda dantel ve tülün farklı şekiller verilerek kabartılmasıyla kat kat eteğe dönüşüyor. Klasik tarzın eğlenceli bir yoruma kavuştuğu bu gelinlikler 2016’da bohem bir duruş arzulayan gelinler için benzersiz bir görünüm sunuyor.


Fara Sposa

3 Boyutlu Çiçekler
Gelinliklerin vazgeçilmezi çiçekler, Monique Lhuillier, Vera Wang ve Naeem Khan gibi dünyaca ünlü birçok tasarımcının koleksiyonlarında üç boyutlu detaylarla zenginleşerek 2016’nın zarif gelinliklerine genç ve romantik bir hava katıyor.


Fara Sposa


La Sposa


Berta

Cesur Dekolteler
Gelinliklerde son yıllarda sıkça görülen iddialı ve cesur dekolteler, 2016’da daha da derinleşerek sıra dışı bir asalete dönüşüyor.


Berta

Şeffaf Etekler
2016’da iç astarı kısa bırakan etekler, alışılmış uzun gelinliklere avangard ve daha genç bir hava katarak modern zamanın ihtişamıyla ışıldıyor. Şeffaf eteklerin oluşturduğu sofistike görünüm, Oscar de la Renta, Legends Romona Keveza ve Zuhair Murad gibi markalarda asil bir yorum kazanıyor.


Berta


Jenny Packham


Naeem Khan


San Patrick


San Patrick

Vakko Wedding sınırsız model seçeneğiyle ulaşılabilir lüks kavramını gelinlerle tanıştırıyor
Gelinlere hayallerindeki benzersiz görünümü sunan Vakko Wedding, geniş model ve marka seçkisini 3.000 TL’den başlayan fiyatlarla Vakko Wedding’in üstün hizmet kalitesi ve özel servisiyle buluşturuyor. Dünyaca ünlü gelinlik markaları exclusive olarak Vakko Wedding’de
Berta, Elie by Elie Saab, Inbal Dror, Jenny Packham, Marchesa, Monique Lhuillier, Naeem Khan, Oscar de la Renta, Reem Acra, Romona Keveza, Temperley Bridal, Vakko Wedding, Vera Wang, Zuhair Murad, Adrianna Papell, Allure Bridals, Bliss Monique Lhuillier, Fara Sposa, La Sposa, Legends Romona Keveza, Lusan Mandongus, Novia D’Art, St.Patrick, Tadashi, Theia White ve White One markaları exclusive olarak Vakko Wedding dünyasında yer alıyor.

Vakko Wedding House
Dünyaca ünlü gelinlikleri ve gelin aksesuarlarını aynı çatı altında buluşturan Vakko Wedding, ‘Wedding House’ konseptiyle gelin, damat ve aileleri için tüm seremonilere uygun gelinlik, smokin, elbise ve aksesuarları Vakko Wedding House Zorlu Center, Vakko Wedding House Suadiye ve Vakko Wedding House Ankara mağazalarında bir araya getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev