22 Şubat 2016 Pazartesi

2016 Sonbahar - Kış Erkek Modası

8 Ocak’ta Londra’da başlayan, Milano ve Paris ile devam eden 2016 Sonbahar - Kış Erkek Koleksiyonu defileleri New York moda haftası ile sona erdi.

2016 kışında beyleri neler bekliyor?

2016 sonbahar ve kışında erkek koleksiyonlarında ekose ve ince çizgiler, slim-fit takım elbiseler, blazer ceketler, military diye geçen askeri tarzda parçalar, deri montlar, oversize kabanlar, armalı jeanler, patchwork detaylar, barok desenler, kısa paçalar, 70’ler modası ve bol işlemeli ceketler dikkat çekiyor. Lazer kesimler, kalın balıkçı yaka kazaklar, pantolonlarda düşük beller, denimde ise eskitilmiş görünümler ön plana çıkıyor. Kadınların çok sevdiği sırt çantaları ve siyah ile beyazın bir arada kullanıldığı “monokrom” trendi erkekleri de bu kış etkisi altına alıyor. Renk olarak ise kahve, siyah, lacivert, gri tonları ve devetüyü başrolde.

Erkekler klasik kalıpların dışına çıkıyor!

Dünya modasında klasik erkek çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Dünyaca ünlü markalar podyumda sergilediği iddialı parçaları artık sokağa taşımaya hazırlanıyor. Bu renkli, feminen ve iddialı parçalar Türkiye’yi ne zaman etkisi altına alır bilinmez ama dünya erkek modası klasik kalıpların dışına çıkmaya hazır artık!








Ümit Benan’ın Tokyo günlükleri

Türk modacı Ümit Benan, Paris Moda Haftası defile takvimine girerek 2016 Sonbahar - Kış koleksiyonunu Paris’te sergiledi. Ümit Benan geçen yıl çıktığı Tokyo seyahati sırasında tuttuğu günlüklerden aldığı ilhamla koleksiyonunu oluşturmuş. Koleksiyonda kung-fu kıyafetleri, judo ceketleri ve kuşaklar dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev