11 Şubat 2016 Perşembe

Anta’nın ayak konforunda çıtayı yükselten A-Jelly modeli Türkiye’de

Anta tarafından üretilen konfor odaklı A-Jelly modeli Türkiye’de satışa sunuldu. A-Jelly, jel tabanlı olması dolayısıyla koşu ayakkabılarını konfor unsuruyla birleştiriyor. A-Jelly, ayakların yoğun sportif faaliyetler sırasında gerçek anlamda hava almasını da sağlayarak sporcuyu rahatlatıyor.

Dünyanın en büyük spor markalarından Anta, ileri teknolojiyle donatılmış spor laboratuarında ürettiği, spor ayakkabıda çığır açan A-Jelly’yi Türkiye’de de satışa sundu. A-Jelly, jel tabanıyla koşu ayakkabılarını yüksek konforla buluşturuyor, özel tasarımıyla sporcuların ayaklarına hava aldırıp rahatlatıyor.




A-Jelly’nin tabanı, kullanıcının ayak şeklini alan özel bir malzemeden üretiliyor. Aynı zamanda çevre dostu olan bu malzeme sayesinde zeminle ayak arasında yumuşak ve esnek bir yastıklama bölgesi oluşuyor. A-Jelly, üst yüzeyiyle 360 derece ısı yalıtımı sunarken, sportif faaliyetler sırasında ayakları serinleten bir hava akımı oluşturarak sporcunun performansını da artırıyor. Yastıklamayı artırmak için geliştirilen EVA orta taban ve zemin kavrayışını artırmak için geliştirilen kauçuk dış tabanla tamamlanan A-Jelly taban sistemi, kontrast ve canlı renklerle göze de hitap ediyor. Anta’nın bu teknolojiye sahip 6 farklı renkteki kadın ve erkek modelleri çeşitli illerdeki mağazalarda tüketicilerle buluşuyor.
www.antasports.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev