26 Ekim 2015 Pazartesi

Jartiyer Modelleri Vixson’da!

Fantezi iç giyim ürünleri normal kullanımdan daha farklı kullanılan ürünlerdir, çiftler cinsel hayatlarının sıradanlaştığından şikayet etmeye başladıkları zaman sexi kıyafetlere yönelirler ve böylelikle daha farklı bir cinsel deneyim yaşayabilirler. Sexi kıyafetler içerisinde bulunan jartiyer modelleri ise fantezi iç giyim sektörünün en çok rağbet gören ürün gruplarındandır. Vixson içerisinde bulunan jartiyer modelleri yüzlerce çeşidiyle satışa sunulmuştur.


Vixson, ürünlerini hepsiburada, gittigidiyor vb. gibi Türkiye’nin en büyük e-ticaret pazarlarında da satışa sunar ve satışını yaptığı ürünlerin görsel olarak iyi görüntüsünün yanı sıra birinci sınıf malzemeden kullanılan cilt dostu kaliteli kumaşları ile de müşterilerinin beğenisini kazanmış durumda. Vixson içerisinde jartiyer modellerinin yanı sıra birçok daha farklı ürün grubu bulunmakta bu ürün grupları tanga, g string, gecelik, babydoll, cstring, gibi müşterilerin dikkatini çeken diğer ürün gruplarıdır. Jartiyer modelleri çorapları dizin üstünde tutmayı sağlayan lastikli bağdır ve genelde iki parçadan oluşur ilki çorap diğeri ise üst bağdır fakat fantezi iç giyim sitelerinde çorapla beraber jartiyer satışı yapılmaz.

Jartiyer nasıl giyilir ?

Jartiyer modellerini kullanmak sanıldığının aksine zahmetli bir iş değildir ve hatta uzun zaman kullanımda rahatlığını fark ettikten sonra normal külotlu çorap kullanmak daha zor bile gelebilir. Jartiyerde stripe adı verilen parça jartiyerin boyutunu kendinize göre ayarlamanızı sağlar. Stripeların ucunda bulunanlar ise jartiyerin çoraba yapılan bağlantısını sağlar. Jartiyeri giyerken öncelikle stripelerin kendi hizasında çoraba tutturun ve diğerlerini de çorabın yan tarafına tutunmasını sağlayın. Eğer buna dikkat etmezseniz jartiyerin arka bağlantıları oturduğunuzda fazla gerginleşip çorabınızdan ayrılabilir. Kısaca özetleyecek olursak önce çoraplarınızı giyin arkasından jartiyeri giymeden aparatları çorabınıza tutturun ve daha sonra ayağa kalkarak jartiyeri belinize bağlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev