2 Nisan 2015 Perşembe

Neutrogena alanlar Kiraz Mevsiminin Öykü'sü Özge Gürel ile tanışıyor!

Güçlü formülü ile sivilcelerle savaşan Neutrogena Visibly Clear Sivilce Temizleyici Jel, Türkiye’nin en çok sevilen gençlik dergisi Hey Girl ile yepyeni bir yarışma düzenliyor. Nisan ayı boyunca pürüzsüz ciltlerinin fotoğraflarını #sivilcelerebyebye ve #neutrogena etiketleri ile paylaşanlar, Neutrogena®’dan sürpriz hediyelerle beraber Kiraz Mevsimi dizisinin “Öykü”sü Özge Gürel ile tanışma ve birlikte öğle yemeği yeme şansına kavuşuyor.


Nisan ayı boyunca sürecek yarışmada Hey Girl jürisi, #sivilcelerebyebye ve #neutrogena etiketi ile yapılan paylaşımlardan her hafta, haftanın fotoğraflarını seçecek, bu fotoğrafların arasından en beğenilen 4 fotoğrafın sahibi ise Özge Gürel ile öğle yemeğinde buluşacak. Ancak, yarışmanın ödülleri bu keyifli yemek daveti ile bitmiyor. Her hafta en beğenilen 5 fotoğrafın sahibi de pürüzsüz bir cilde kavuşmanın en etkili çözümü olan “Neutrogena VisiblyClear 3 adımda cilt bakım seti” ile ödüllendirilecek.


#sivilcelerebyebye demenin tam zamanı
Tek adımda sivilceleri temizlemeye ve yeniden oluşmasını engellemeye yardımcı olan Neutrogena VisiblyClear Sivilce Temizleyici Jel’in yarışmasına katılmak ise çok basit; instagram hesabının olması yeterli. Pürüzsüz cildinin fotoğrafını 30 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında instagram hesabından #sivilcelerebyebye hashtag’i ile paylaş; sivilcelerinle vedalaşırken ödülleri kazanma şansı yakala…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev