9 Mart 2015 Pazartesi

Michael Kors'un yeni “Michael Kors Jet Set 6” koleksiyonu

Michael Kors, jet sosyeteden ilham alarak tasarladığı pratik ve büyüleyici altı farklı modelden oluşan yeni ayakkabı koleksiyonu “Michael Kors Jet Set 6” ile yine büyülüyor.

Sabahtan akşama, sahilden kokteyle günün her saati ihtiyacınız olan farklı seçenekleri ile 2015 baharına damga vuracak koleksiyonda; haftasonu kaçamakları için tasarlanmış spor lüksün yeni tanımı Irving sneakers, sabaha kadar sürecek partiler için yüksek topuklu Odessa; gün batımına karşı kokteylinizi yudumlarken kısa sivri topuklu Kristen, güne merhaba derken Jelly metalik sandalet, baştan ayağa mükemmel uyuma ulaşmanın en kolay yolu dolgu topuk Somerly, kadınsı yazlık giysilere bohem dokunuşu bilekte bot Walton yer alıyor.



Irving


Jelly


Kristen


Odessa


Walton



Tanıdığı tüm kadınların ayakkabı tutkusu olduğunu söyleyen Michael Kors, “Bu yüzden Jet Set6’yı yarattım. Koleksiyonda St. Barths’dan Shangay’a tüm kadınların hayatını kolaylaştıracak ve her zamankinden daha göz alıcı hale getirecek altı adet ayakkabı modeli yer alıyor” demiş.

Michael Kors İstanbul; İstinye Park, Nişantaşı, Zorlu, Akasya Acıbadem, Palladium, Ankara Kavaklıdere, Antalya Terracity'de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev