24 Mart 2015 Salı

Bogazza'nın 2015 İlkbahar & Yaz Erkek koleksiyonu

Erkek giyimi denince, lacivertler, siyahlar, ekrular, griler akla gelir. Klasik renkler erkek modasına yön verir. Model kadar renklerin gücünü de önemseyen Bagozza, 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunda erkekleri, renklerin büyülü dünyasına sokuyor. Koi turuncusu, Osmanlı mavisi, indigo mavi, kırmızı bu yaz Bagozza erkeğinin farklılığını yansıtacak. Cesur ve iddialı giyinmeyi sevenlere alternatifler sunan marka, daha eğlenceli görünen erkekleri yaşamımıza katacak.


GÖMLEK VE PANTOLONDA ÖNCE RAHATLIK

Özel kumaşlardan üretilen birbirinden şık gömlekler, farklı yaka ve fit kalıplarıyla, cepleri kapaklı modeller, 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alıyor. Klasik vesportif birbirinden farklı t-shirt ve  triko seçenekleri her türlü giyim zevkine hitap ediyor.
Yün ve yüzde yüz coton karışımından oluşan pantolonlar fit kesim, dar paça, düşük bel ve 4 –5 cepli kesimleriyle dikkat çekici parçalardan…


BAGOZZA’DA BEYAZ BU SEZONDA YÜKSELİŞTE

Bagozza’nın 2015 Koleksiyonu’nda beyaz da her zamankinden çok daha göz alıcı ve parlak. Bir süredir devam eden beyazın yükselişinden Bagozza da etkileniyor. Erkekler takım elbiseler ile uyumlu beyaz spor ayakkabıları kombinleyerek sportif bir şıklıkla beyazın her zaman kabul gören asaletini yaşıyorlar.





MODERN KUMAŞLAR KLASİK EZBERİNİ BOZUYOR

Takım elbise diyince aklımıza ilk gelen kelime ‘Klasik’tir.Bu sezon yükselişte olan beyazla takım elbiseyi biraraya getiren Bagozza, modern kumaşlarla klasik ürünleri yeniden güncelendi. Bu sezon takım elbise ve ceketlerin hafifliği sayesinde erkeklere günlük hayatlarında daha rahat ve dinamik olma fırsatı sunan marka, beyazın uçuş uçuş hafifliğini de kullanarak yaza yakışır sadebir şıklık yaratıyor.


OSMANLI MAVİSİ MODANIN İÇİNDE

Sakinlik ve huzuru yansıtan maviyi bu yaz oldukça sık kullanan Bagozza, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda bu rengi,baş köşeye oturtuyor.Osmanlı mavisi, indigo mavi, petrol mavisi. Mavinin tüm tonları bu yaz Bagozza Koleksiyonu’nu adeta ele geçirdi. Osmanlı mavisini gözününüzün önüne getirin… İsminden mi rengin parlak ve vurgulu etkisinden midir bilinmez, sezonun en güçlü, en iddalı parçalarında yer alan bu renk, sezonun favori rengi olmaya aday!


SMOKİNDE TEK RENK TEK TİP SIKICILIĞINA SON!

Düğünler, özel günler derken bir erkeğin gardrobunda olması gereken en özel parçalardan biri olan smokin, Bagozza’da farklı renk, kumaş ve modelleriyletek tip sıkıcılığından erkekleri kurtarıyor.Siyah, gri klasikliğinden çıkmanın tam zamanı!Bagozza smokin şıklığını çeşitlendirirken bir de bu kolaksiyona güzel bir isim veriyor: “Ceremonie”. Modern ve minimal formlardan , maksimale kadar çok geniş bir smokin seçeneği hazırlayan marka, bu yaz erkeklerin de kadınlar kadar alışveriş yaparken eğlenmeleri için ürün yelpazesini genişletti.

İstanbul; Galleria AVM 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev