1 Eylül 2014 Pazartesi

Lacoste Bu Sezon Golften İlham Alıyor!

Lacoste’un 2014 Sonbahar - Kış Koleksiyonu Felipe Oliveira Baptista’nın, Bask bölgesindeki Chantaco golf sahası ziyaretinden ilham alıyor. Golf sahasında yer alan doğal ve mimari yapılar, koleksiyonda doğal ama bir o kadar şehirli detaylara dönüşüyor.

Koleksiyonda yer alan parçaların rahat kesimleri ve kumaşları doğa temasını yansıtırken, modern çizgilerle kullanılan bordo ve yeşil tonları şehir hayatına vurgu yapıyor. Denizci montlar ve kolej stili ceketler koleksiyonun “zamansız” parçalarını oluşturuyor. Bileğe kadar uzun, rüzgârlığı çıkarılabilen “ikisi bir arada” montlar sonbahar ve kış için mükemmel seçim oluyor.Gömleği hatırlatan polo tişörtler ve ceket yerine kullanılabilen gömlekler ise sezonun en gözde ürünleri arasında yer alıyor.









Ayakkabılarda ise tek renk tercih ediliyor. 1920lerin spor ayakkabıları günümüze uyarlanarak, bot ve topuklu ayakkabılara ilham veriyor. Feminendetaylarla spor ayakkabılara kadınsı bir görünüm kazandırılırken, çeşitli renklerdeki eldivenler ve şapkalar kıyafetlere uyum ve bütünlük sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev