18 Ekim 2012 Perşembe

Burberry Brit 2012 - 2013 Sonbahar & Kış Koleksiyonu

Burberry Brit, 2012 - 2013 Sonbahar & Kış koleksiyonunda birbirinden şık, rahat ve kullanışlı modelleri kalite ile birleştirerek, modayı yakından takip eden erkek ve bayanlara günün her anında bakımlı olma imkanı sunuyor.

 Burberry Brit koleksiyonu, casual olarak nitelendirilen tarzdaki ürünleri ile her yaştan ve her zevkten insana hitap etmeye devam ediyor. Gabardin, yumuşak deri, kanvas, kaşmir ve keten kumaşlar koleksiyona ağırlıkta olduğu koleksiyonda renk olarak ise bordo, bej, kül rengi, patlıcan moru, hardal sarısı, lacivert, haki yeşil, bej ve gri kullanılmış.




2012 Sonbahar & Kış kadın giyim "Brit" koleksiyonunda Burberry check desenli mini etekler, dar pantolonlar ön plana çıkıyor. Ayrıca Burberry’nin vazgeçilmezi olan trençkot ve parkalar koleksiyondaki yerini alırken, hayvan detaylı kazaklar da göze çarpıyor.









2012 Sonbahar & Kış erkek giyim "Brit" koleksiyonunda ön plana çıkan çarpıcı tasarımlı trençkot ve heritage parkalar, dar paça kot pantolonlar, deri ceketler, V-yaka kazaklar, jean pantolonlar bu sezon da Burberry giyen metropol erkeklerinin tarzlarını cesurca ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev