1 Mayıs 2012 Salı

Cosmed'den tüy azaltıcı bakım ürünleri

İstenmeyen tüyler… 
Yıllardır onlara karşı kıyasıya bir mücadele veriyoruz; ama henüz kazanan olmadı değil mi? Cosmed Tüy Azaltıcı Bakım serisi tüylerimizi azaltarak ve yapılarını zayıflatarak bizleri mutlu edecek çözümler sunuyor. Yapmanız gereken tek şey tüylerinizi istediğiniz her hangi bir yöntemle aldıktan sonra o bölgeye Cosmed Tüy Azaltıcı Serum uygulamak. İlk 3 gün yapacağımız serum uygulamasından sonra Cosmed Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu ya da Cosmed Tüy Azaltıcı Yüz Kremi’ni uygulamaya başlıyorsunuz. Cosmed Tüy Azaltıcı bakım ürünleri düzenli kullandığınızda tüylerinizin zayıflamasına ve yoğunluklarının azalmasına yardımcı oluyor. Bu da tüylerinize harcadığımız zamanın kısalması anlamına geliyor. Ağda işlemini 20 günde bir değil de 40 günde bir yaptığınızı düşünün…
Sizce de bu çok güzel bir haber değil mi?


COSMED TÜY AZALTICI SERUM

Epilasyon sonrasında ilk 3 gün boyunca kullanılan ürün, içeriğindeki bitkisel çift aktif madde CAPISLOW™ ve DEPILINE™ ile tüyleri kontrol altına alarak tüy büyüme sürecinin gecikmesine yardımcı olur. Tüy yoğunluğunun azalmasına ve tüy yapısının incelmesine katkıda bulunur.
Özel formül cilt yapısına derinlemesine ve hızlı bir şekilde etki ederek ürünün etkinliğini arttırır.
Epilasyon sonrasında meydana gelen tahrişi azaltarak cildi yatıştırır. Antioksidan ve iltihap oluşumunu önleyici özelliğe sahiptir. Yüz ve genital bölgelere de uygulanabilir. Kıl tipi ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir. Cilt ile uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.
 10 ml x 5 adet, Fiyat: 45 TL

COSMED TÜY AZALTICI VÜCUT LOSYONU

Serum uygulamasını takip eden 4.günden bir sonraki epilasyona kadar her gün düzenli kullanılması önerilen ürün, içeriğindeki çift aktif madde CAPISLOW ve DEPILINE ile tüylerin büyüme sürecini yavaşlatmaya, tüy yoğunluğunu azaltmaya ve tüy yapısını inceltmeye yardımcı olur. Epilasyon sonrasında meydana gelen tahrişi azaltarak cildi yatıştırır. Antioksidan ve iltihap oluşumunu önleyici özelliğe sahiptir. Ciltte uzun süreli yumuşaklık hissi verir. 
 150 ml, Fiyat: 39 TL

COSMED TÜY AZALTICI YÜZ KREMİ

Düzenli kullanıldığında, içeriğindeki çift aktif madde CAPISLOWTM ve DEPILINETM sayesinde yüz bölgesindeki tüylerin büyümesini yavaşlatarak tüy yoğunluğunu azaltır ve tüy yapısını inceltir. Özel formülü ile cilt yapısına derinlemesine ve hızlı bir şekilde etki ederek ürünün etkinliğini arttırır.
Epilasyon sonrasında meydana gelen tahrişi azaltarak cildi yatıştırır. Antioksidan ve iltihap oluşumunu önleyici özelliğe sahiptir. Ciltte uzun süreli yumuşaklık hissi verir.
50 ml, Fiyat: 34, 00 TL

Cosmed Tüy Azaltıcı Ürünler Uygulama Şekli: 

Tercih ettiğiniz yöntemle tüyler kökünden alındıktan sonraki ilk 3 günlük COSMED Tüy Azaltıcı Serum kullanılır. Serum kullanımını takip eden 4. gün ile birlikte bölgeye Cosmed Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu ya da Cosmed Tüy Azaltıcı Yüz Kremi dairesel hareketlerle masaj yaparak sürülür. Bu aşamadan sonra tüyler tekrar ağda ya da epilasyon yapılacak seviyeye gelene kadar losyon ya da krem uygulamasına devam edilir.

Cosmed ürünleri;Paraben içermez. Alkolsüzdür.Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev