16 Kasım 2011 Çarşamba

Ajda Pekkan For Twist Sonbahar - Kış Koleksiyonu

Yıllardır zamansız ve modern çizgisiyle modaya yön veren, her dönem takip edilen bir stil ikonu olmayı başaran Süperstar Ajda Pekkan, kış sezonunda ikinci koleksiyonu ile Twist mağazalarında yerini alıyor.
Rock temasının hakimiyetinin devam ettiği “Ajda Pekkan for Twist Sonbahar - Kış” koleksiyonu; rahatlık ve şıklığı bir araya getirerek , Ajda Pekkan’ı ulaşılmaz bir yıldıza dönüştüren ışıltısını moda severlere tam anlamıyla hissettiriyor. Sırt dekoltesi koleksiyonun vazgeçilmez detaylarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Deri ve püskül detayları ile farklılaşan koleksiyonda, kışın sembolü parkalar taş işlemeler ile ışıldıyor. Bu sezon ilk olarak aksesuarlarında yer aldığı koleksiyon; kalın, deri korse kemerler, hacimli rock yüzükler, püskül detaylı ve yoğun zincir kullanımlı bileklikler ile zenginleşiyor.
Hazırladıkları koleksiyon ile büyük beğeni ve ilgi topladıklarını belirten Ajda Pekkan; "Geçtiğimiz yaz sezonunda sahnedeki Ajda Pekkan’dan çokça izler gördünüz. Sahnede görmeye alışkın olduğunuz göz alıcı şıklık ve ışıltı koleksiyonun büyük bölümüne hakimdi. Benim sahnelerde her dönem giymekten keyif duyduğum parçaları seçmiştik. Geçmiş ve günümüz Ajda Pekkan’ını harmanlamıştık. Giymek istediklerimden ve giydiklerimden yola çıkarak hazırladığımız yeni koleksiyonda, biraz daha Ajda’yım. Günlük hayatımda, seyahat ederken, alışverişe çıkarken yada arkadaş toplantılarımızda ben ne giyersem kendimi daha rahat ve mutlu hissederim düşüncesinden yola çıktım. Ama en temelde bu sezon Ajda Pekkan For Twist Koleksiyonu oldukça ‘cool ve rocker’ bir koleksiyon oldu" demiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev