22 Mart 2011 Salı

Roman, 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu

Roman, 2011 İlkbahar - Yaz sezonunu, 50’li yılların feminen tarzını romantik bir dille yorumladığı koleksiyonuyla karşılıyor. İngiliz Konsolosluğu’nda İtalyan fotoğrafçı Stefano Galuzzi’nin tarafından gerçekleştirilen çekimler çok özenli...
Zarif feminen tarzını bu sezon da sürdüren Roman; pembe, uçuk mavi, pudra ve krem renklerinde romantik danteller, ipek şifonlar ve brokarları lüks tasarımlarla buluşturuyor.
50’lerin jakarlı takımları, A kesim koton dantel elbiseleri, drapeli krep elbiseleri, koton sigaret pantolonları, dantel detaylı şık bluzlarının yanı sıra vücudu korse gibi saran çelik örme fit triko bluzlar, lazer kesimli şifon detaylarla zenginleştirilmiş ipek karışımlı ince dökümlü triko hırkalar günün her saatinde şık olmak isteyen kadınlara hitap ediyor.
Roman, hakiki kristal kolye ve broşlar, deri ve süet çanta ve ayakkabılardan oluşan genişlettiği aksesuar koleksiyonuyla; tasarımlarını pratik ve şık bir şekilde kombinleme imkanı sunuyor.
Canlı renklerin ve modern kesimlerin hakim olduğu %100 ipek kapsül koleksiyonuyla minimal alternatifler de sunan Roman, vintage görünümlü taş işlemeli çarpıcı renklerde ipek tuvaletlerden oluşan abiye koleksiyonuyla da fark yaratmak isteyen bayanlara hitap ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev