23 Mart 2011 Çarşamba

Desa ile macera zamanı!

Desa 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, modern hayatın keşfetmeyi seven insanlarından esinlenilerek yaratıldı. Hem hırslı ve sportif, hem de resmi ve rahat parçalarıyla farklı tarzlara hitap eden koleksiyon, dünyaca ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyor. Başlıca ilham kaynağını 70’lerin haki tonları ile yoğrulmuş şıklığı ve 90’ların duru ve atletik ruhundan alan Desa 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; spor, sofistike ve seksi olmak isteyenlerin tercihi olacak.
2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nda tüm kıyafetlerin tamamlayıcısı Desa çantalar, bu sezon köklerine dönüyor ve yumuşak deriden saplar, esnek süet kumaşlar ile şehir hayatına karışmayı bekliyor.
Yeni sezonda Desa, çağdaş yapısı ile yenilikçi bir deri markası olmasının yanı sıra kadim el sanatçılığı geleneğini de ustalıkla yaşattığını vurgulayacak ürünlere imza atıyor. Desa, özellikle deri ceketlerde kullandığı el işi tekniklerini pamuk, keten, şifon gibi kumaşlarla da cesurca ve ustalıkla sergiliyor.
Desa 2011 İlkbahar-Yaz Ayakkabı Koleksiyonu’na hakim olan safari teması, rahatına düşkün kadınların tercihi olacak. Sezonun birbirinden güzel babetleri ve şıklığından vazgeçemeyenler için yaratılan yüksek topuklular Desa mağazalarında moda severlerle buluşuyor. Doğal renklerin kullanıldığı koleksiyonda her zevke hitap edecek bir ayakkabı bulmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev