3 Ocak 2010 Pazar

Sally Hansen'dan bacak makyajı..

Dünyaca ünlü bakım markası Sally Hansen, birçok ödüle sahip klasikleşen ürünü Sprey Bacak Makyajı ile çorap giymeden bacaklarındaki tüm kusurların görünümünden kurtulmak isteyen bayanlar için pratik bir çözüm sunuyor. Uygulandığı an etki göstererek kalıcı bir kapatıcılık sağlayan Airbrush Legs, duş esnasında duş jeli ve süngeri ile kolayca temizleniyor, ancak suda veya yağmurda bacaklardan çıkmıyor! Açık tenden koyu bronza uzanan dört farklı renk seçeneği ile bacaklara istenilen tonda, doğal bir renk kazandıran Sally Hansen Airbrush Legs Sprey Bacak Makyajı yetkili eczanelerde satılıyor ve fiyatı 49,50 TL.

5 yorum:

  1. bütün yaz, tüm özel gecelerde kullandım sally hansen bacak makyajını.çorap giydiğimi düşünüp, hayır dememe inanmayıp,sürekli bacağımdaki hayali çorabı tutmaya çalışanlar çok oldu. :D kıyafetinize veya oturduğunuz koltuk,sandalye gibi yerlere bulaşmıyor oluşu da ürünü çok kullanışlı hale getiriyor.ayrıca bol bol kullanmama rağmen bitmedi, uzun ömürlü olacağa benziyor.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok kullanışlı bir ürün ben de neredeyse tüm yaz kullandım..Tek problem mat bir görünüme neden olması, o da yine Sally Hansen'in shimmer sprayi(adı tam bu olmayabilir ama benzer bişey:) ile giderilebilen bir sorun..Eğer o kadar para veremem ikisine birden derseniz, simli bir vücut kremi de işinizi görür..hadi bakalım, gelsin bronz, pürüzsüz,parlak bacaklar:)

    YanıtlaSil
  4. Penlerden temin edebilirim istanbulda beylikdüzünde oturuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik ürünleri satan tüm eczanelerde ve zincir kozmetik mağazalarında satılıyor.

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev