4 Temmuz 2016 Pazartesi

Güzellik İksiri Keşfedildi

Güzellik İksirini ben buldum. Daha doğrusu ben keşfettim. Bizim ev hastane gibidir. Herkesin hastalığı, sıkıntısı, derdi çok başka. Şeker ölçüm cihazı arıyordum internetten ve iksirgüzellik. com ile karşılaştım. Türkiye'nin her noktasına kapıda ödeme kolaylığı olan bir site olması açısından bana çok cazip geldi. Hem de 3 TL masraf bedeli karşılığında. Eğer benim gibi hala kredi kartı kullanmayan kesimdenseniz, bunun nasıl bir avantaj olduğunu bilirsiniz. İnternetten alışverişin bizler için en sıkıntılı yönü bu çünkü. Tabii eğer kredi kartınız varsa işiniz daha da kolay, online ödemelerde taksit imkânı da sunuluyor. Evet, şeker ölçüm cihazını buldum üstelik neredeyse yarı fiyatına ve seçenekleri oldukça fazla idi. Tek ürün gösterip ya bu ya da yine bu gibi bir şu ile karşılaşmadığım için memnuniyetim daha da arttı.


İksirgüzellik. com sattığı ürünler ile her kesimden insana hitap ediyor. Sattığı ürünlerin hepsi %100 orijinal ürünler. Hatta öyle ki ben bazı ürünleri dışarıda bulmakta zorlandım. Bu arada aklınıza yanlış bir şey gelmesin reçetesiz ilaç satımı gibi bir şey asla söz konusu değil. Şeker ölçüm cihazını alıp sepetime koyduktan sonra, yaklaşan tatil dolayısı ile kendimi de şımartmak istedim. Güneş kremlerinin yarı fiyatla ve üstelik en yüksek kalitede olduğunu görünce gözlerime inanamadım. Boşuna bunca zaman indirimleri takip edip, belirli tarihlere esir kalmışım. Yılın her günü zaten yarı fiyata yakın bir ücretle istediğim ürünü temin etmek mümkünken, ayda yılda bir yapılan kampanyalar kimin umurunda olur ki.

Beğendiğim ve ihtiyacım olan bütün ürünleri iksirgüzellik.com ile temin ederek doldurdum sepetime. Kargo hızına gerçekten diyecek yok. Her anlamda beni oldukça şaşırtan bir site bulmuş olmam hem beni hem evdekileri çok memnun etti. Ürün yelpazesi oldukça geniş olduğu için burada teker teker bahsetmem imkânsız. Ama siz iksirguzellik. com adresinden bütün ürünleri inceleyebilirsiniz.

Güzellik İksirini maalesef ki ben bulmadım ama güzelliğe giden yolda sahip olunması gereken ürünleri bulup bizlerle buluşturan bir İksirguzellik.com keşfettim. Güzellik hepimizin hakkı.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev