15 Aralık 2015 Salı

Kendall+ Kylie Topshop yılbaşı özel koleksiyonu

Sokak modasının öncü markası Topshop, tüm dünyada derin yankı uyandıran ve Topshop tutkunları tarafından merakla beklenen Kendall + Kylie yılbaşı özel koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sunuyor.

Kendall ve Kylie Jenner kardeşlerin Topshop için özel olarak tasarladığı kapsül Yılbaşı koleksiyonu 15 parçadan oluşuyor. Benzersiz bir tarz ve farklı materyallerin kombinlenmesi ile oluşan Kendall+Kylie yılbaşı koleksiyonu her kadının gardırobunda bulunması gereken parçalarıyla göz dolduruyor. Metalik dokulu mini etekler, tasarım crop top bluzlar, pilot montlar Yılbaşı koleksiyonunun ana parçalarını oluştururken renk paletinde pembe tonları, petrol mavisi ve dijital baskılar ön plana çıkıyor. Saten, jarse, imitasyon Moğol kürklerinin farklı dokular kattığı koleksiyon Kendall ve kylie’nin cool tarzını yansıtıyor.










Kendall ve Kylie Jenner koleksiyon ile ilgili olarak şunları söyledi: “Tekrar TOPSHOP ile birlikte çalışmak çok heyecan verici. Koleksiyon tam olarak bizim yeni yıl tarzımızı yansıtıyor. Los Angeles sokak modasını en iyi yansıtacak şekilde spor ve ışıltılı parçaları bir arada kullanarak çabasız şıklığı elde ettiğimizi düşünüyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev