10 Aralık 2015 Perşembe

MUTLULUK HORMONLARINIZ SİGARANIN KONTROLÜNDE OLMASIN!

Beynin sorumluluğunda olan mutluluk hormonları olarak adlandırılan Endorfin ve Serotonin salınımının kontrolü, sigara içenlerde nikotinin eline geçiyor. Vücudun; tutku derecesinde bağımlılık yaratan nikotinden kurtulması ise 48 ile 72 saat içinde oluyor. Bağımlılıklardan kurtulma konusunda dünya çapında tanınan, enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi “Abrahamson Metodu” terapistleri sigarayı bıraktığımız anda vücudumuzda meydana gelen değişikliklere dikkat çekiyor. Sigaranın bırakıldığı ilk dakikalarda bile olumlu gelişmeler başlıyor; 48- 72 saat sabredildiğinde vücut; nikotinden arınıyor ve beyin kendine geliyor yıllar sonra kendi görev ve sorumluluğunun bilincine varıp yeniden hormon salınımını kendisi gerçekleştiriyor.


İşte sigara içmeyi bıraktıktan sonra vücudumuzda olanlar:
İlk 20 dkàkan basıncı ve nabız normale döner, el ve ayak dolaşımı düzelir.

İlk 8 saat àkan oksijen düzeyi normale döner, kalp krizi geçirme riski azalır.

İlk 24 saat àvücut karbonmonksitten arınır, oksijen seviyesi artar ve uyku saatleri düzene girer. Sabahları daha dinç uyanılır.

İlk 48 saat àkandaki nikotin düzeyi azalır, tat ve koku duyusu artar, peptik ülserli hastaların tedaviye verdikleri cevap artar.

İlk 72 saat àhava yollarının gevşer; nefes alıp verme rahatlar, solunum yolları düzelir, hava yolları kendi kendini temizlemeye çalışır.Enerji düzeyi artar.

3-4 gün sonra àSabah uyanınca ağızda hissedilen pas tadı ve kokusu geçmeye başlar.

2-12 hafta sonra à tüm vücuttaki dolaşım düzelir, solunum yolu enfeksiyonlarına yakalanma riski azalır, yorulma ve tıkanma daha az görülür.

Ciltte ilk aşamada kısa süreli; sivilceler çıkmaya başlayabilir, kuruluk görülebilir. Uzun sürede ise; ciltteki parlaklık göze çarpar.

3-9 ay sonra àöksürük, kısa aralıklarla nefes alıp verme, hırıltılı ya da ıslık sesli soluk alıp verme gibi solunum yolu problemleri düzelir, akciğer fonksiyonları düzelir.

12 ay sonra à koroner kalp hastalığı riski azalır.

12-36 ay sonraà mesane kanseri riski %50 azalır.

5 yıl sonra àkalp krizi geçirme riski, yemek borusu ve ağız boşluğu kanserleri riski %50 azalır.

10-15 yıl sonra àkalp krizi geçirme riski hiç içmeyenlerle aynı seviyeye, akciğer kanseri riski sigara içenlere göre %50 azalır.

Abrahamson Metodu ile tek seansta sigarayı bırakın!

Bağımlılıklardan kurtulma konusunda dünya çapında tanınan ve 30 yıldır uygulanmakta olan enerjiye dayalı doğal arınma yöntemi “Abrahamson Metodu”,tek seansta sigara bağımlılığına çözüm getiriyor.

İstanbul’da “Be Positive” çatısı altında, “Abrahamson Metodu” uzmanları tarafından verilen hizmet, sigara, şeker ve gluten gibi bağımlılıklardan arınma konusunda tek seansta yüzde seksenin üzerinde başarı sağlıyor.

“Be Positive” arınma merkezinde, Ehud Abrahamson’ın geliştirdiği özel ve doğal bir etkileme yöntemi ile kişi, seanstan bağımlılık duyulan maddeden iğrenme ve kayıtsızlık hissi ile çıkıyor. Terapiyi alan kişilerin %80’inden fazlası, ilk arınma işleminden sonra sigarayı bırakıyor ve çoğunluğu nikotine karşı ilgisizlik hatta tiksinti duyduğunu ifade ediyor. Arınma işlemini yaptıranların çoğu tek seansla sigarayı bırakıyor.

Abrahamson Arınma Programı dünya çapında; sigara, şeker ve glüten gibi kötü alışkanlıkların yanı sıra; alkol, tırnak yeme, saç yolma (trikotillomani), deri yolma (dermatilomanı-CSP), kumar ve daha ağır ve karmaşık bağımlılıklardan kurtulmak için de kullanılıyor.

Daha fazla bilgi için: www.bepositive.com.tr

1 yorum:

  1. Günde 1 paketi deviriyorum bende -_- Ama İstanbul'da olmasına çok üzüldüm, belki düşünebilirdim.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev