21 Aralık 2015 Pazartesi

Chiara Ferragni'nin Tarzıyla Levi’s Lot 700

Levi’s'ın, yeni kadın koleksiyonu Lot 700 serisinin marka yüzü İtalyalı ünlü blogger Chiara Ferragni oldu.

Kurduğu The Blonde Salad isimli bloğuyla bir anda dikkatleri üzerine çeken ve kısa sürede başarılı postlarıyla popüler olan Chiara Ferragni, Levi's'in yeni kadın koleksiyonu Lot 700 serisinin yüzü oldu. Yeni koleksiyonu Lot 700 ile İlk lansmanını New Yorkta modaseverlere tanıtan Levi’s, jeande yıllardır kazandığı deneyimlerinin yanı sıra yeni kumaş teknikleriyle hazırladığı seride, kadınlara kusursuz denimi bulmalarında yardımcı oluyor.

Ünlü blogger Chaira'nın 6 farklı tarzda sunduğu ve modaseverlere stil önerilerinde bulunduğu Sonbahar/Kış 2015 koleksiyonu, mükemmel jean'i yaratmanızı sağlarken, Lot 700 serisi en iyi esneklik ve kendine gelme özelliğiyle, jeanlerde diz izi ve şekil bozukluklarını sona erdiriyor. Levi’s'ın ileri esneklik teknolojisi ile jeani giyenin hareketi ne olursa olsun denimin ping back yapabilme özelliği sayesinde jean şeklini koruyabiliyor.

Levi's'ın geliştirdiği jeanlerde köklerine sadık kalarak ilerlediğini belirten Levi’s’ın Baş Üretim Sorumlusu Karyn Hillman, “Aynı jean kadın moda tarihini değiştirdi ve Marilyn Monroe tarafından ikon haline getirildi. Bugün jean dünyası harika bir satış sürecine doğru yönlendi, biz de sürekli olarak ürünlerimizi bugünün normlarına uygun olması için gözden geçirip geliştiriyoruz. Bu güvenilirlik ve modernite bizim için büyük oranda önem taşıyor" dedi.


Pastel bluz ve geniş bir şapka ile süper feminen görünüp kendinizi retro diva gibi hissedeceksiniz..


Yüksek bel özelliğine sahip Levi's Lot721 jeaninizi 70'ler esintisi taşıyan beyaz bir t-shirt ve bir çift bot ile kombinleyebilir, şık bir görünüş elde edebilirsiniz. Bu tarzla beni Los Angeles sokaklarında görebilirsiniz.


Baskılı t-shirtleri deri ceketlerle tercih ederek modern bir kovboy tarzının şehirli görüntüsünü elde edebilirsiniz.


Levi's®'ın ikonik jeanlerini basit bir t-shirt veya denim gömleklerle kombinleyerek vintage bir görüntü elde edebilirsiniz.


Sizde kusursuz mükemmel denim görüntüsü elde etmek için ayağımdaki sivri topuklularla hippi görüntüsünü yakalayabilirsiniz.


Kaliforniya özgü stil yaratmak için, düz kesimli bir jeani, hiç bir zahmete girmeden maksi bir hırka ve gömlek kombinleyerek, cool bir görünüm yakalayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. İsabet olmuş. Chiara zaten Levis'e bayılıyor.

    http://www.modaperestt.blogspot.com.tr/2015/12/victorias-secret-fashion-show-2015.html

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev