6 Şubat 2014 Perşembe

Mitsubishi Electric’ten Japonya seyahati


Kışın ısınmak yazın da serinlemek amacıyla kullandığınız klimanın sizi uçurup götürmesini ister misiniz? Eğer Mitsubishi Electric’in Yeni Kirigamine Klimaları’ndan alırsanız Japonya seyahatine gidecek 10 şanslı kişiden biri siz olabilirsiniz ve muhteşem bir gezi yapabilirsiniz.

Seyahat kapsamında Japonya’nın en gözde kentlerinden Tokyo, Shizuoka, Osaka ve Kyoto gezilirken ayrıca Mitsubishi Elenctric fabrikası, Kirigamine Tepeleri ve Kirigamine Müzesi de ziyaret edilebilecek. Gezi boyunca Fuji Dağı, Hakone volkanik manzarası, antik kraterlerin bulunduğu Owakudani, Ashi Gölü, Osaka Kalesi, Nakanoshima Gölü, Kinkakuji Tapınağı, Kyoto İmparatorluk Sarayı, Heian Jingu Mabedi gibi Japonya’nın pek çok önemli ve tarihi yerini görmek mümkün.

Japonya seyahati kampanyasına katılmak için tek yapmanız gereken Yeni Kirigamine Klimalar’dan almak ve başvuru formunu doldurmak. Peki, neden Yeni Kirigamine Klima? Elbette sadece Japonya seyahati için değil.

Yeni Kirigamine Klimalar, akıllı teknolojisi ile hem ısıtırken hem de soğuturken A+++ sınıfı enerji tüketimiyle elektrikte yüksek verimlilik sağlıyor. Üstelik -25 derecede bile ısıtma özelliğine sahip. Ayrıca Plasma Quad filtre sistemi ile toz, bakteri ve alerjenlere geçit vermiyor ve Doğal Hava Esintisi özelliği sayesinde de sağlıklı bir ortam yaratıyor. 3D i-see sensor özelliği ise ortamda kimse olmadığı zaman klimanın enerji tasarrufu moduna geçmesini sağlıyor.

Bu üstün teknolojiye sahip Yeni Kirigamine Klimalar’dan birini 15 Mart’a kadar alarak
27 Mayıs-2 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Japonya seyahatine gitmeye hak kazanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiye KlimaPlus yetkili bayilerinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev