29 Ekim 2012 Pazartesi

2012 & 2013 Sonbahar-Kış Modasında Online Ayakkabı Alışverişi!

Kış mevsimi bu yıl her ne kadar gecikse de ünlü moda devleri kışlık ayakkabı sezonunu moda severlerin karşısına uzun zaman önce çıkardı. Sonbahar-kış koleksiyonunda bu yıl moda olan renk ise bordo ve kırmızının her tonu. Kıyafetler ile kışlık ayakkabılar bu sezon kombin oluşturacak, stil sahibi erkek ve kadınları oldukça şık gösterecek. Seçkin markaların birbirinden özel kışlık ayakkabı koleksiyonuna en uygun fiyatlar ve kampanyalarla ulaşmak için fırsat sitelerine göz atabilirsiniz.


Zizigo.com, birçok marka ile yaptığı anlaşma sonrası sizin karşınıza oldukça cazip fiyatlar ile çıkıyor. Karlı ve soğuk havalarda ayaklarınızı sımsıcak tutacak Rubber Duck, kendine has stili ve tarzı ile marjinal olmayı sevenlerin karşısında. Kalın ve tüylü içi ise soğuk geçecek sonbahar mevsimi için oldukça ideal. Marjin, Casa Rossi, Hotiç ise iş hayatında şık olmayı tercih eden kadınların beğenisine onlarca farklı kışlık ayakkabı modeli ile çıkıyor. Dolgu topukların, sivri burunların, yağmur botları ise bu yılın en çok tercih edilen trendleri arasında.Yüksek stili sevenler için apartman topuklar her zaman vazgeçilmez bir model olmuştur. Koyu tonların yanı sıra geometrik ve ekose desenler, yılan baskılar ise bu yıl iş hayatında sizi kurtaracak. Leopar desenler ise bu yıl topuklarda çok daha şık ve estetik duruyor. Zizigo.com, onlarca farklı marka ile yaptığı anlaşma sayesinde size binlerce yeni koleksiyondan seçmeler sunuyor.


Türkiye'nin en çok ziyaret edilen bir başka ayakkabı sitesi Pabbuc.com, outlet ürünlerde yapmış olduğu kampanyanın yanı sıra Puma, Adidas, Nike, Converse gibi spor tarzı sevenlere yine birbirinden güzel modelleri erkeklere sunuyor. Takım elbisenin altına giyebileceğiniz kundura için ise Morhipo.com ve Trendyol.com'u ziyaret edebilirsiniz. Bordo ve siyah gibi koyu tonlar ise erkek ayakkabılarında yine vazgeçilmez renkler olacak. Geometrik ve ekose desenlerin trend olduğu ceket, pantolon ve gömlekler ile muhteşem bir kombin oluşturacak ayakkabılara çok cazip kampanyalar ile ulaşmak mümkün. Uygun ödeme seçenekleri, iade imkanı gibi çeşitli avantajların yanı sıra ek avantajlardan yararlanmak isteyenlerin kesinlikle bir indirim kuponu ya da hediye çeki edinmesi gerekiyor. Bu fırsat kodlarına ücretsiz ve sadece birkaç saniye içerisinde ulaşmak için Indirimlr.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Özel olarak yapılan anlaşmalar sayesinde çok cazip fiyatlardan yararlanacaksınız. Üstelik bu fırsat kodlarına ulaşmak için üye olmanıza ya da ücret ödemenize gerek yok. Alışveriş öncesi siteyi ziyaret etmeniz ve güncel olarak yenilenen kodlara ulaşmanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev