22 Kasım 2011 Salı

Dermalogica’dan sabun içermeyen temizleyici


Cilt sağlığının önemine dikkat çeken, ürünleriyle doğal cilt bakımına öncülük eden Dermalogica, sabun içermeyen jel temizleyicisi “Special Cleansing Gel” ile cildi birikimlerden arındırırken aynı zamanda cilde ihtiyacı olan nemi kazandırıyor.

Temizleyicilerin ve sabunların ciltte neden olduğu kuruluk, tahriş gibi problemlerin yaşanmasını engelleyen, cildin günlük temizliğinin yanı sıra makyaj kalıntılarını da gideren “Special Cleansing Gel” sabun içermeyen özel formülü sayesinde ciltten kolayca durulanıyor. Duşta rahatlıkla kullanılabilen “Special Cleansing Gel”, az miktarda suyla elde köpürtülüyor. Nemlendirilmiş yüz ve boyuna uygulandıktan sonra ılık su ile temizleniyor.

Kasım ayında Special Cleansing Gel Dermalogica’dan size hediye! Dermalogica cilt temizliğine özen gösterenlere büyük fırsat sunuyor. Kasım ayı boyunca biri FITE ürünü olmak üzere 2 Dermalogica ürünü alan herkese cilt tipine uygun Dermalogica temizleyicisi hediye ediliyor!

Fiyatı: 107,00 TL, 250 ml

1 yorum:

  1. selam,
    Yine farklı bir ürün tasarımı ...
    sabun içermeden temizlemesi cilt açısından faydalı olabilir ama sabun kelimesi de temiz anlamına geliyor...Bu demek oluyor ki temizlenmicek :):):)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev