8 Ekim 2011 Cumartesi

Lacoste'un yeni çanta modelleri


Lacoste, 2011 Sonbahar - Kış ayları için tasarladığı birbirinden farklı beş çanta koleksiyonu ile meraklılarını bekliyor.

Cosy: 3 farklı modeli ile pembe, siyah ve beyaz renk seçeneklerini bir arada sunan bu sportif model hem kullanım rahatlığı hem de şıklık sağlamaya yeterli görünüyor.

Malmaison: kullanım tercihinize bağlı olarak değişen 3 farklı tasarımı ile Lacoste mağazalarındaki yerini alan Malmaison modeli, kırmızı, siyah ve lacivert renklerine eşlik eden deri ayrıntılar ile de dikkat çekiyor.

New Antares: Sonbahar - Kış 2011 aylarının en geniş seçenekli çanta gruplarından olan New Antares, çanta ve cüzdan seçenekleri ile Lacoste severleri mağazalarında bekliyor.

New Classic: Markanın en çok bilinen çanta modellerinden olan New Classic modeli altı farklı çanta tasarımı ve birde cüzdan tasarımı ile sezondaki yerini alıyor.

New Heaven: Koleksiyon içerisinde yer alan cüzdan/kartlık modeli sevdikleriniz için alabileceğiniz güzel bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

Suzanne: bu model ise deri tasarımı ve koyu renk seçenekleri ile hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz ürünler ile sizlerin beğenisine sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev