9 Ağustos 2011 Salı

Omo ile Kirlenmek Güzeldir

Çocuklar Hayata Çıksın!
Omo, “Kirlenmek Güzeldir” felsefesi çerçevesinde, Gülben Ergen’le el ele vererek, “Çocuklar Gülsün Diye” oyun parklarının yapımına destek olacağı keyifli bir kampanya başlattı! Kampanya sayesinde bir yıl boyunca, oyun parklarının yapımına destek olunacak ve ana sınıflarının kitap, oyuncak ve temel eğitim araçları ile ilgili ihtiyaçları giderilecek. Annelerin desteğiyle büyüyecek olan kampanya sonunda, OMO’nun bağışlarıyla çocuklarımızın özgürce hayata çıkıp oynayabileceği parklar ve oyun alanları inşa edilecek.
OMO, Çocuklar Hayata Çıksın Kampanyası kapsamında sizin de yardımınızı istiyor. Yapmanız gereken tek şey çocuğunuzun dışarıda oynadığı bir anın fotoğrafını çekip Çocuklar Hayata Çıksın kampanyasının Facebook sayfasına eklemek! Facebook’a eklenen her bir fotoğraf için OMO, ihtiyacı olan devlet ana sınıflarına 1 TL bağışta bulunacak.
Siz de Çocuklar Hayata Çıksın kampanyasına destek verebilirsiniz; Omo’nun www.facebook.com/kirlenmekguzeldir adresli sayfasına üye olarak çocuklarınızın oynarken kirlendiği bir fotoğrafını yükleyin. Onlar için oyun alanları yaratılmasına destek olun! Çocuklarımız hayata pencereden bakmasınlar, hayata çıksınlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev