8 Mayıs 2020 Cuma

Mavi Işık Korumalı Gözlük Modelleri

7'den 70'e kadın erkek, çoluk çocuk hepimiz günümüzün büyük bir kısmını telefon, tablet, bilgisayar ve televizyon ile iç içe geçiriyoruz. Gün boyu ofiste, Covid-19 pandemisi nedeniyle evden çalışanlar günün çoğunu yine bilgisayar başında geçiriyor. Sosyal medya, diziler-filmler, online dersler, online kurslar derken zamanımızın çoğunda zorunlu olarak ekran karşısındayız.

Sürekli ekrana baktığımız için de bu gibi cihazlarda bulunan mavi ışığından olumsuz etkilerinden de gözlerimizi korumamız gerekiyor. Göz sağlığı için I-Block koruyucu gözlükler oldukça güzel bir çözüm.


Numarasız olduğu için herkesin kullananımına uygun, filtreleme özelliğiyle sadece mavi ışığın zararlarından korunmamıza yardımcı oluyor.


 I-Block, mavi filtreli camları olan bir koruyucu gözlük olup tıbbi cihaz değildir ve kişisel koruyucu ekipman olarak güneş gözlükleri ile aynı kategoride sınıflandırılmaktadır.

Kadın-erkek herkesin favorisi olan bu mavi ışık gözlükleri hem stilinize farklı bir hava katacak hem de gözlerinize iyi bakmanızı sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev