22 Ocak 2020 Çarşamba

En güzel ombre saç modelleri

Her yaşta, her kadının tercihi olan ombre saç modelleri bu yılda farklı, size yepyeni bir hava katacak modelleri ile saçlarınız bambaşka bir hava yakalayacak. Ombre saçlar her mevsimde kullanılabilir, genelde kadınlar tarafından riskli bir saç stili olarak görülse de hayatının bir döneminde mutlaka denemelisiniz.


Yazı sonunda vereceğimiz linkten 30'dan fazla modele ulaşabileceksiniz. Ombre saç modelleri saç tipine ve saç şekline göre değişim sağlamaktadır. Bu saç tiplerinde önemli olan ten renginiz ile saç renginizi birbirine uydurabilmektir.

ombre saç modelleri

Sadece uzun saça ombre yapılabileceğini düşünüyorsanız öncelikle belirtelim, yanılıyorsunuz. Özellikle asimetrik kesim ve bob kesimlerde ombre saç stillerini deneyebilirsiniz. Eğer kısa saçlarınız varsa dalgalı ombre kullanarak saçlarınızın daha hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Ombre Saç Modelleri Renkleri


Genel olarak ombre için tercih edilen renkler sarı, platin ve gri renklerdir. Dip boyası yapmak isteyen bayanlar için sarı renk çok uygundur, ayrıca kısa saçlarda gri ve sarı renkleri çok iyi gitmektedir. Ayrıca radikal değişimler için platin ve gri renkleri de kullanabilirsiniz. Değişimden korkmayın,, değişime izin verin gerçekten hacimli, parlak ve çok sağlıklı gözüküyor.


Eğer doğallıktan taviz vermiyorsanız, kumral ombre saç modelleri tam size göre olabilir. Saç uçlarınızda altın rengi dokunuşlar size çok hoş bir görüntü kazandıracaktır.


Kumral tonlarda dikkat etmeniz gereken en önemli durum saç dipleri ile saç uçları arasında ki rengin çok farklı olmamasıdır. Eğer ilk kez saçınıza ombre yaptıracaksanız, diplere hiç uygulama yaptırmanıza gerek yok, uç kısımlara yaparak saçınızdaki ışıltıyı arttırabilirsiniz.


Farklılığı seven birisiyseniz, farklılaşma çabası içerisindeyseniz ombre saç modelleri tam size göredir. Ombre modellerde pek sık kullanılmasa da kızıl renkler de fazlasıyla kullanılıyor. Yine de ilk deneyiminiz olacaksa eğer, kızıl tonları tercih etmemenizi tavsiye ederim.

Eğer profesyonel bir kuaförünüz varsa sizi renk seçimi konusunda yönlendirecektir. Ombre de en önemli konu renk ve ten uyumudur, o yüzden rengi teninize göre seçmeniz gereklidir.

Aşağıda ki sitemizde saçla ilgili bir çok konuyu bulabilirsiniz. Saç modelleri ve saç stilleri konularının yanı sıra elbise modelleri, moda, kadın konuları, diyet, sağlık, makyaj, tesettür konularında bir çok yararlı içerik bulunmaktadır. Güçlü yazar kadromuzun desteği ile en güncel konulara sizler için değiniyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev