5 Aralık 2017 Salı

Ünlülerden çocuklara patchler

Singer, Bir Dilek Tut Derneği iş birliğinde ünlülerin tasarladığı birbirinden güzel ve keyifli patch tasarımlarıyla çocukların dileklerini gerçekleştirmeye katkıda bulunuyor.

Hangi moda akımı aynı zamanda hem esprili hem de bu kadar cool olabilir? Elbette patch modası… Kıyafetlerinizi patch’lerle renklendirme trendi, bu yılın da gözdesi. Üstelik dikiş makinesinin mucidi SINGER şimdi bu trendi bir sosyal sorumluluk projesi ile de bir araya getirdi. Ahu Orakçıoğlu, Ayşe Kucuroğlu, Oyuncu Ayşe Tolga, Sanatçı Bengü, Derin Talu, Ezra & Tuba Çetin kardeşler, Gamze Karaman Keçeli, Mert Vidinli, Oyuncu Naz Elmas ve Sunucu Özlem Yıldız gibi isimlerin tasarladığı rengarenk patch’ler singer.com.tr adresinden satışa sunuluyor. Geliri ise “Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek” projesi kapsamında hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere Bir Dilek Tut Derneği’ne aktarılıyor.






Patch’leri www.singer.com.tr 'den ister tek ister set olarak alın, hem kıyafetlerinize fark katın hem de çocukların dileklerinin gerçek olmasına destek sağlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev