14 Nisan 2017 Cuma

Trendyol'un mezuniyet koleksiyonu

Trendyol, genç kızların en özel gününde sezonun trendlerini yansıtan yepyeni Mezuniyet koleksiyonu ile muhteşem görünmenizi sağlayacak. Trendyol’un göz kamaştıran Mezuniyet Koleksiyonunda her tarza uygun farklı renk seçenekleriyle sunulan tasarımlar, mezuniyet için elbise arayışında olan moda severleri bekliyor.

Fırfırlar, uçuşan etekler, volanlar, piliseler ve balık elbiseler tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak. Sezonun ruhunu yansıtan ışıltılı kumaşların ve farklı dekoltelerin hakim olduğu koleksiyonda sezonun nabzını tutan tasarımlar dikkat çekiyor. Dantel ve bağlama detayları ile fark yaratan Trendyol Mezuniyet koleksiyonu geniş renk yelpazesiyle mezuniyet şıklığını sunuyor. İlkbahar-Yaz sezonunun çarpıcı trendleri, Trendyol’un farklı tasarımlarıyla birleşerek moda severlerin bu yıl yine vazgeçilmezi olacak.




















Hayatın yepyeni bir alanına yelken açarken Trendyol Mezuniyet koleksiyonu tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak. Muhteşem koleksiyon 89,99 TL’den başlayan fiyatlar ve 48 saat içerisinde kargo imkanı ile www.trendyol.com’da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev