24 Mart 2017 Cuma

Niyazi Erdoğan Sonbahar & Kış 2017 - 18 Koleksiyonu (Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul)

Niyazi Erdoğan’ın 2017 Sonbahar - Kış koleksiyon defilesi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 23 Mart Perşembe günü gerçekleşti.

Niyazi Erdoğan’ın Sonbahar - Kış 2017 koleksiyonunda ilham kaynağı ülkemizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan grafik tasarımcısı Yurdaer Altıntaş. 2016 yılında Türk Tasarım Danışma Konseyi Onur Ödülüne de layık görülen, uluslararası üne sahip Yurdaer Altıntaş’ın “Siyah ve Beyaz” serisi koleksiyonun çıkış noktasını oluşturuyor. Grafik tasarımcısının leke arayış serüvenine şahitlik eden koleksiyonda günlük kullanılabilecek tasarımlar ile aktif spor giysileri bir araya geliyor.

Rahat siluetlerin ön planda olduğu koleksiyonda, siyah ve beyaz desenler Altıntaş’ın illüstrasyonlarının izdüşümleri olarak tasarımlara yansırken, paletten sıçramış hissi uyandıran mavi ve sarı renklerle harmanlanıyor. Klasik görünümü destekleyen yünlü kumaşların yanı sıra aktif spor giysileri için kullanılan scuba ve techno kumaşlar Niyazi Erdoğan’ın imzası haline gelen sportif dokunuşu öne çıkarıyor. Koleksiyonun en çok dikkat çeken bileşeni denim parçalar ise koleksiyona dinamizm katıyor.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev