9 Kasım 2016 Çarşamba

En Trend Mobilya Modelleri

Mobilyalar, modası sık değişen ürünler olmasa da her sezonun, her yılın trend renk, desen ve modelleri oluyor. Yıllar geçtikçe mobilyanın kendisi nasıl eskiyorsa modeli de demode olabiliyor. Yeni evlenenler, evini yenilemek isteyenler için binlerce çeşit ve modelin olduğu mobilya dünyası Evmanya’da öneriler ve kampanyalar var. Evmanya’daki mobilya modelleri çocuk, genç, yetişkin hemen herkesin dikkatini, ilgisini çekecek, gözüne, gönlüne hitap edecek şekilde. Salon, oturma odası, çocuk ve genç odası, yemek odası, bahçe mobilyaları ve banyo dolabı gibi pek çok kategori altında toplanmış birbirinden şık ve kaliteli ürünler güvenli alışverişin adresi www.evmanya.com.tr adresinde.


Popüler Markaların En Kaliteli Mobilyaları
Bir kez satın alınan yıllarca kullanılan mobilyaların kaliteli ve sağlam olması önemli. Piyasada tanınmış en popüler markaların garantili, tescilli ürünleri Evmanya garantisiyle satışa sunuluyor. Sitede mobilya arayan kişi ürünün kategorisini, markasını, rengini ve ödeyebileceği fiyat aralığını seçerek kendisi için en uygun mobilyayı kolayca bulabiliyor. Örneğin Sanal Mobilya imzalı 1550 adet üründen, 3A Mobilya imzalı 578 adet üründen istediği fiyat aralığındaki her hangi bir ürünü almak mümkün. Mesela evine sandalye almak isteyen birinin 691 farklı sandalyeyi evinin konforunda inceleyip en güzelini alabilme imkânı Evmanya ile gerçeğe dönüşüyor. Ev mobilyası denildiğinde akla gelen ya da gelmeyen pek çok markanın çok farklı dizayn edilmiş mobilyalarına ulaşmanın yolu www.evmanya.com.tr’den geçiyor. Yaklaşık 10 bin ürünün bulunduğu mobilya kategorisinde herkes için, her ev için uygun bir hatta birkaç ürün bulmak mümkün.

Evmanya Kampanyaları

İnternet sitesinin düzenli takipçileri her gün farklı bir indirim sürpriziyle, kampanya ile karşılaşıyor. Mobilyada haftanın fırsatları, fırsat reyonu, hızlı kargo, kargo bedava, özel fiyat, indirimli, büyük indirimli, hediyeli, sepette % 20, % 40 indirimli gibi pek çok kategori altına alınmış yüzlerce ürün uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu kampanyalar, fırsatlar sayesinde piyasa değeri yüksek olan ürünlere cazip fiyatlarla ulaşmak mümkün. Ayrıca anlaşmalı bankaların kredi kartlarına ekstra taksit avantajı var. Tüm bunlardan yararlanabilmek ve kaliteyi, güvenle, uygun fiyatlarla satın alabilmek için www.evmanya.com.tr’yi ziyaret etmekte fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev