11 Kasım 2015 Çarşamba

Victoria's Secret'ın 2015 defilesi

Tüm dünyanın merakla beklediği Victoria's Secret'ın 2015 Fashion Show'u 10 Kasım 2015'de New York'da düzenlenen muhteşem bir organizasyonla yapıldı. Dünyaca ünlü modeller 20. kez düzenlenen defileye yine büyük ve renkli kanatlarıyla çıktılar.


Selena Gomez, Ellie Goulding ve The Weeknd sahne aldığı gecede Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Joan Smalls, Izabel Goulart, Lily Donaldson, Elsa Hosk, Martha Hunt, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi dünyaca ünlü modeller podyuma çıktı. Victoria's Secret defilesine zarif danteller, transparan modeller, altın detaylar ve birbirinden renkli tasarımlar damgasını vurmuş.


Amerikalı şarkıcı Selena Gomez'de gecede sahne aldı.


Baş manken Lily Aldridge!

Victoria's Secret defilesinin bir geleneği haline dönüşen Fantasy Bra modelini bu yıl ünlü model Lily Aldridge sergiledi. Ünlü kuyumcu markası Mouawad tarafından Fireworks temasıyla 6 bin 500 tane elmas, mavi topaz, sarı safir ve pembe kuvars taşı ile süslenen ve 685 saatte üretilen fantezi sütyenin değeri 2 milyon $.


Adriana Lima


Alessandra Ambrosio


Behati Prinsloo


Candice Swanepoel


Elsa Hosk


Gigi Hadid


Izabel Goulart


Joan Smalls


Kendall Jenner


Kendall Jenner


Lais Ribeiro


Lily Donaldson


Maria Borges


Lily Donaldson


Candice Swanepoel


Martha Hunt



Tüm sene heyecanla beklenen Victoria's Secret Fashion Show 31 Aralık 2015 Perşembe günü saat 00:00’da TLC ekranlarında!

2 yorum:

  1. Yılın en heyecanla beklediğim olayı...!!!!!

    YanıtlaSil
  2. bu sefer kanatlar çok görkemli ve büyük değildi biraz hayal kırıklığı oldu sanki .-( sanırım Gigi ve Kendall'da ilk seferleri olduğu için kanat takamadılar onun dışında harika bir şov olmuş yine ..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev