5 Mayıs 2015 Salı

Annelere en güzel hediye Bonus'ta

Malum 10 Mayıs Pazar günü Anneler Günü...
 Sevginizin ve varlığınızın anneniz için en değerli hediye olduğunu biliyor; fakat günü onu harika bir hediyeyle daha da mutlu etmek istiyorsunuz. Bonus'un sunduğu birbirinden özel fırsatlarla, her şeyin en güzelini hak eden annenize hediye almak çok kolay; çünkü Garanti Bonus kredi kartı Anneler Günü'ne özel birbirinden güzel kampanyalar hazırlamış.


Anneniz klasiklerden hoşlanan biri mi? Ya da tam aksine, ilginç bir hediye mi arıyorsunuz? Belki mutfakta yarattığı harikalara destek olmak istiyor, belki de şıklığıyla ünlü annenize, en güzel hediyeyi alabilmek için kampanyaları araştırıyorsunuz. Belki biraz spor ve egzersiz desteğine ihtiyacı var. Belki de ona bu özel günde ne alacağınız konusunda bir fikriniz yok ve arkadaşlarınıza Anneler Günü hediyeleri konusunda fikir danışıyorsunuz. Bonus.com.tr'de size sunulan birbirinden farklı ve cazip seçenekle hayatınızdaki en özel insana en özel hediyeyi alırken kazançlı çıkacaksınız. Annenize, onun güzelliğini simgeleyen bir çiçek veya ışıltısını simgeleyen bir kolye hediye edebilir, onu harika bir akşam yemeğine çıkarabilir, çok şık bir çanta ya da en sevdiği parfümle şaşırtıp mutlu edebilirsiniz. Bonus.com.tr, anneniz için en uygun hediyeyi seçebilmeniz için giyim, kozmetik, mücevherat, beyaz eşya, mobilya, teknolojik ürünler gibi seçeneklerde birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.



Her şey, 10 Mayıs Pazar günü annenizle birlikte harika bir kutlama yapıp, ona layık olduğu mutluluğu yaşatın diye! Çünkü Bonus, bi' dolu mutluluk demek.
Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlar, yetiştirdikleri harika çocuklar için hepsine teşekkürü borç biliriz.

Bonus kredi kartının Anneler Günü kampanyası hakkında bilgi almak için kampanya detay sayfalarını mutlaka ziyaret edin.

Birlikte, nice mutlu, sağlıklı, neşeli Anneler Günü'ne!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev