7 Haziran 2014 Cumartesi

Buse Terim & Volkan Bahçekapılı evlendi

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çiftinin 16 Mayıs tarihindeki düğünü yaşanan Soma faciası nedeniyle ertelenmişti. Geçen hafta aile arasında kıyılan nikahla evlenip balayına giden çiftin düğün töreni (6 Haziran 2014) dün akşam 800'den fazla davetlinin katılımıyla Shangri-La Bosphorus'ta yapıldı.
Terim ailesinin yakın dostu Yılmaz Erdoğan'ın hazırladığı eğlenceli nikah töreniyle renklenen düğüne anne olmaya hazırlanan Buse Terim'in ablası Merve Terim sağlık problemlerinden dolayı katılamamış. 
Çift düğüne gelen konuklara ise kendileri için özel olarak tasarlanan "aşk" kokulu bir parfüm hediye etmiş.




Çift gelin arabası olarak ise lacivert bir Rolls Royce'u tercih etmiş.



Gecenin en merak edileni tabi ki Buse Terim'in çiçeklerle bezeli, uzun dantel duvaklı, gösterişli Elie Saab gelinliği ve Volkan Bahçekapılı'nın Osman Bulut tasarımı lacivert smokin damatlığı oldu.


Fulya & Fatih Terim


Buse Terim'in mücevherleri ise Gilan'dan...


Terim & Bahçekapılı Ailesi


Buse Terim'in gelin buketi Kanukte Flower tarafından beyaz şakayıklar ile hazırlanmış.


Buse Terim düğünün ardından düzenlenen partide Begüm Salihoğlu imzalı, etekleri saçaklı, kol ve beden kısmı dantel, sırtı pencereli mini bir beyaz elbise giymiş.


Düğünün ve düğünün ardından Esma Sultan yalısında düzenlenen Home Sweet Home temalı After Party'nin organizasyonunu Bettina Hakko ve Candan Kıramer'in sahip olduğu "BC Atelier Events" hazırlamış.



Buse Terim gelin alması sırasında ise BCBGMaxazria'dan mini beyaz bir elbise, başında kır çiçekleri ve elinde renkli bir buket tercih etmiş.

Mutluluklar 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev