7 Nisan 2014 Pazartesi

Neutrogena® Visibly Clear® Serisi ile sivilce ve siyah noktalara son…

Dermatologların önerdiği marka Neutrogena®, sivilce ve siyah noktaları ilk günden itibaren gözle görülür şekilde azaltan ve etkinliği klinik olarak kanıtlanmış “Neutrogena® Visibly Clear®” serisi ile karşınızda. Günlük bakım ve sivilce karşıtı ürünleri Visibly Clear®Turuncu Serisi ve pembe greyfurt aroması içeren eşsiz kokulu temizleyicileri Visibly Clear® Pembe Greyfurt Serisi ile problemli ciltler için çözüm sunuyor.


Sivilce ve siyah noktalarla etkin bir şekilde savaşan Neutrogena® Visibly Clear® ailesi problemli ciltler için geliştirilmiş ürünlerden oluşuyor. Neutrogena®’nın patentli MicroClear® teknolojisine sahip ürünleri de içeren seriler, bu özellikle kir, yağ ve ölü hücreleri ciltten uzaklaştırarak sivilce oluşumunun hızla azalmasını sağlıyorlar.
Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jel
Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli
Siyah noktaların azalmasında ve yeniden oluşmasını engellemede yardımcı olur. İlk günden itibaren etkilidir. Kullanıldıktan sonra etkisi 3 haftaya kadar sürer. Siyah noktaların azalmasına yardımcı olur: Kremsi formülündeki arındırıcı mikro tanecikler sayesinde, tıkalı gözenekleri siyah noktaya sebep olan yağ ve kirden arındırarak açılmasını sağlar. Siyah noktaların oluşmasını engellemeye yardımcı olur: İçeriğindeki siyah noktalarla savasan bileşenler sayesinde gözenekleri derinlemesine temizler, 3 hafta boyunca siyah noktaları uzak tutar. Siyah noktaları uzun süreli olarak azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.
Kullanımı: Günlük kullanım önerilir. Islak cilde özellikle siyah noktaların bulunduğu bölgelere masaj yaparak uygulanmalı ve bol su ile durulanmalıdır. 
14.50 TL

Neutrogena® Visibly Clear®
Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli
Patentli MicroClear® teknolojisi ile üretilmiştir. Sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesine ve böylece sivilce oluşumunun hızlıca azalmasına yardımcı olur. İçerdiği salistik asit cilde derinlemesine nüfuz ederek siyah nokta oluşumunun azalmasına yardımcı olur. Canlandırıcı formula cildi kurutmadan temizler, pembe greyfurt aroması cilde ferah bir his kazandırır.
Kullanımı: Sabah ve akşam, ıslak yüze göz çevresi hariç masaj yaparak uygulanır. Su ile durulanır. Cildi temizledikten sonar uygun bir nemlendirici ile nemlendirilmesi önerilir.
14.50 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev