20 Mart 2014 Perşembe

Böyle cüzdan yok!

Banka kartlarımız, kredi kartlarımız, ehliyetimiz, okul veya iş yeri kartımız, kombinemiz, ulaşım kartı, indirim kartlarımız ve daha nicesi...
Kartlar hayatımız ve her şeyimiz oldu. www.dropfold.com.tr 'de ağırlaşan kart yükümüzü düşünerek çok özel bir cüzdan tasarlamış.



Aksesuar sektörünün yeni markası Drop, ağırlaşan kart yükünü benzersiz dizaynıyla hafifletiyor, özel pencereli kullanım özelliğiyle bambaşka bir cüzdan kullanım deneyimi sunuyor.



Drop’u kartlarınız ve paranız için bir “sıkıştırma formatı” olarak düşünebilirsiniz. 3 kata ve 6 kart haznesine sahip Drop’a, kartlarınızı, paranızı, biletinizi kolayca sığdırabilirsiniz.


 Akıllı ve çok özel bir tasarıma sahip, 3 katlı ve Z şeklinde kapanan Drop, cebinizi şişiren, çantanızda yer kaplayan, hantal ve geleneksel cüzdanlardan çok daha küçük.



Kat kat farklı....

Drop’un en önemli farklarından biri de kartların parmağınızın ucunda olması.



Cüzdanın ön ve arka yüzündeki küçük pencereler sayesinde çok kullandığınız kartları cüzdanınızı açmadan, bir parmak hareketiyle çıkarıp yerine koyabilirsiniz. Herhangi bir kilit mekanizması olmayan Drop’u kolayca açıp kapatabilir ve kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.



Kat kat güvenli....

Küçük ebadıyla dikkat çeken Drop, ön cebinize de rahatça sığabiliyor. Cebinizde herhangi bir şişkinlik yaratmıyor, pantolonunuzu ya da şortunuzu deforme etmiyor. Bu sayede güvenli olmayan kalabalık ortamlarda cüzdanın çalınma ve düşme riski ortadan kalkıyor. Kısaca Drop ile aklınız arka cebinizde kalmıyor!



Kat kat şık....

Cüzdan kullanmayı eziyet olmaktan çıkaran ve el yapımı olan Drop, aynı zamanda şık ve zarif bir tasarıma sahip. Özenle seçilen hakiki derisi hem görünüş olarak Drop’a fark katıyor; hem de kartlarınızın kolayca haznelere girip çıkmasını sağlıyor. Farklı renk alternatifleri bulunan Drop’u elinize aldığınızda, başkalarında gördüğünüzde ya da başkaları sizde gördüğünde estetik ve kalite farkını zaten hemen hissedeceksiniz.



Drop’u nereden alabilirsiniz?

Nüfus cüzdanlarının da kart şeklinde yenilendiği düşünülerek üretilen Drop’u www.dropfold.com.tr ve www.enmoda.com adresinden 129 TL’ye satın alabilirsiniz. Sınırlı sayıda üretilen Drop’la tarzınıza fark katmak istiyorsanız acele etmenizi öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev