20 Kasım 2013 Çarşamba

Seçkin restoranlardan çok özel menüler


Değişen yaşam şartları ile birlikte yeme içme kültürümüz de çok değişti. Artık restoranlarda yemek yemek bir alışkanlık haline geldi sayılır. Dışarıda yediğimiz zamanların sayısı epey arttı. Yerel lezzetler bir yana dünya mutfağına olan ilginin de son yıllarda artması üzerine farklı lezzetler sunan mekanların sayısı da oldukça fazlalaştı.

İstanbul’da her zevke uygun o kadar çok mekan var ki. Ancak yine de zaman zaman nereye gitsek diye de düşündüğümüz olur. İstanbul’un neresinde olursanız olun ağız tadınıza uygun bir restoran muhakkak vardır.

Bonubon.com, restoran seçme konusunda kararsız kaldığınız durumlarda size sunduğu tekliflerle işinizi kolaylaştırmakta. İstanbul’un en seçkin restoranlarından çok özel lezzetleri tadabileceğiniz tekliflerde fasıl menüsünden, balık menüsüne, et menüsünden zengin kahvaltı ve brunch seçeneklerine kadar çok farklı alternatifler bulabilirsiniz. Bonubon.com müşterilerine indirimli olarak sunulan ve herhangi bir sınırlamanın olmadığı tekliflerden istediğiniz kadar alabilir, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev