22 Haziran 2012 Cuma

Cildinizin bir gün değil, 365 gün korunmaya ihtiyacı var…

İnsanlar genellikle yazın plajda ya da tatile giderken cildini koruyacak ürünler alıyor. Oysa ki cildiniz, yalnızca yazın ve güneşli günlerde değil, sürekli olarak güneşin zararlı ışınlarına maruz kalıyor.
Ayrıca hava kirliliği gibi olumsuzluklar da hücre yapınızda ve cilt dokunuzda hasarlara neden oluyor.
Nuxe Ecran Prodigieux, cildinizin gençliğini ve ışıltısını koruma altına alıyor, daima canlı, parlak ve sağlıklı bir cilt vadediyor. Uva/Uvb koruması gerçekleştiriyor, antioksidasyon ve hücresel koruma etkisi sağlıyor, ayrıca çevresel faktörlere karşı da cildinizin güvende olmasına yardımcı oluyor.



Cilt sorunlarına neden olan olumsuz şartlar, kadınlar kadar erkekleri de etkiliyor.
Nuxe Ecran Prodigieux SPF 30 sadece kadınların değil, erkeklerin kullanımı için de ideal ve hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun.



10 yıllık bir araştımanın sonucu olarak üretilen Nuxe Ecran Prodigieux, tüm özelliklerinin yanı sıra cilt korumasını da bir keyfe dönüştürüyor. Emülsiyon yapısı sayesinde cilt üzerinde yağlı ve yapışkan his ve beyaz iz bırakmıyor. Limon, Aloe, Portakal, Gül, Müge, Amber ve Miskten oluşan doğal parfümü ile de taze, etkileyici ve doğal kokmanızı sağlıyor. Her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz pratik ambalaja sahip olan  Nuxe Ecran Prodigieux; ultra akışkan, hafif ürün dokusu ile tek başına ya da günlük kremin üzerine de rahatlıkla uygulanabiliyor.

2 yorum:

  1. Nuxe ürünleri nerde satılıyor acaba bana hediye gelmişti ve oldukça memnun kaldım.

    madambfashion.blogspot.com
    beklerim bende bloguma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünleri VanilyaClub'de http://www.vanilyaclub.com/guzellik-kozmetik-urunleri/141-nuxe-huile-prodigieuse.aspx satılıyor. Onun dışında da dermo kozmetik ve makyaj malzemeleri satan tüm eczanelerde var bildiğim kadarıyla...

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev