19 Eylül 2011 Pazartesi

Imedeen'ın yüzü sen ol!

Dünyanın en çok tercih edilen güzellik tabletlerinden biri olan Imedeen, 20. yılını taçlandırmak amacıyla içten gelen güzellik ruhunu taşıyan 3 yeni yüz arayışını tüm dünyada başlatıyor. Imedeen yüzü olmak için gerekli her şeye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.
Imedeen, 2012 yılında Derma One, Time Perfection ve Prime Renewal cilt bakım tableti ürünlerini temsil edecek, dış görünüşünün yanı sıra iç güzelliği açısından da muhteşem; 30, 40 ve 50'li yaşlarında kadınlar arıyor! Yarışma iki aşamalı olacak. İlk aşamada; ülkelerden seçilerek gönderilecek adaylar arasından 9 finalist uluslararası jüri tarafından belirlenecek. İkinci aşama tamamen sizin elinizde: halk oylamasıyla seçilecek 3 kadın bir yıllığına Imedeen yüzü olacak. Yarışmanın Türkiye ayağında; 1Eylül-30 Kasım 2011 tarihleri arasında alınan başvurular içinden 15 kişi finalist adayı olmak üzere seçilecek. Şanslı 15 kişi 6 aylık Imedeen ürünlerinin yanı sıra Vogue dergisi Ocak sayısında yer alma hakkı kazanacak. İkinci aşamada ise; Imedeen Türkiye adayları, tüm dünyadan gönderilen adaylar ile birlikte uluslar arası jürinin seçeceği 9 finalist arasına girmek için yarışacaklar. Tüm finalistler profesyonel fotoğraf çekiminin yanı sıra 1 yıllık Imedeen ürünü kazanacak. Ayrıca; Imedeen yüzü seçilen 3 kişi Kopenhag’da uluslararası üne sahip moda fotoğrafçısı Steen Evald’ın yer alacağı makyaj ve çekim seansına katılacak, 2012 yılı Imedeen kampanyasının yıldızı olma fırsatını yakalayacak.
Nasıl Katılacaksınız?
Katılmak çok kolay! Yakın zamanda çekilmiş 1 adet yüz ve 1 adet boy fotoğrafınızı ve “Güzellik içten gelir” ruhunu taşıyan bir kadının size göre ne olduğunu anlatır en fazla 500 kelimelik mesajınızı; isim, soyad, e-posta, telefon ve adres bilgilerinizi de ekleyerek “Ferrosan A.Ş., Büyükdere Cad. No: 257 Nurol Plaza B Blok Kat:19 Maslak Şişli İstanbul” adresine gönderebilirsiniz. Online başvurular için www.imedeen20.com/model/tr veya www.facebook.com/imedeenturkiye adreslerini kullanabilirsiniz. Ayrıca Facebook üzerinden yapılan başvurularda özel hediyeler sizleri bekliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev