27 Haziran 2011 Pazartesi

Enerjinizi değiştirmek ister misiniz?

Brezilya'nın yağmur ormanlarında yetişen ve son dönemde 'süper meyve' olarak konumlandırılan Acai üzümünden yaratılan 28 Black, artık Türkiye'de.
28 BLACK NEDİR?
Çoğu enerji içeceğinin yapay bir tadı vardır; çünkü doğal değillerdir. 28 Black ise "Acai üzümü" içeren ilk doğal enerji içeceğidir. Taurin, yapay tatlandırıcı, renklendirici ve konserve madde içermez. Acai üzümüyle birlikte doğada bulunan guarana ve izmaltoze şekerleriyle birlikte yaratılan 28 Black'in ferah bir meyve tadı vardır. Doğal maddelerden yaratıldığı için vücutta daha yavaş sindirilir ve böylece daha uzun ömürlü bir enerji sağlar. Bunun için 28 Black'in iddiası 'gün 28 saattir'.
PEKİ AMA ACAI NEDİR?
Acaí binlerce yıldır doğada bulunan genellikle Brezilya'nın nehir yataklarında, kimyasallardan uzak, organik koşullarda yaygın olarak yetişen bir meyvedir. Brezilya'da sütten yedi kat daha fazla enerji verdiği için sağlık açısından çok tüketilen bir besindir. Acaí meyvelerinde oldukca yoğun C vitamini, B vitamini, mineraller, lif, protein, omega-3 ve omega-9 yağ asitleri bulunmaktadır.
BU ENERJİ KİMLERE?
28BLACK hem kadınlara hem erkeklere tasarlanmış bir içecek ve günün her saatinde tüketilebiliyor. Tasarımcılar, sanatçılar veya reklamcılar gibi insanların ilk tercih olma nedeni yoğun tempoları. Modern hayatta artık herkesin günleri kısa kalıyor, insanlar daha çok enerji peşinde. şimdi her an yanlarında olabilecek içecekleri var: 28BLACK.'Gün 28saat'.
NE VAADEDİYOR?
Doğal ve daha uzun süren enerji verir. Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını ve uzun süreli konsantrasyonu sağlar. Acaí'nin toksinlerin atılmasına arterit, kanser, zayıflama, yüksek kolesterol, sertleşme sorunu gibi çeşitli sağlık sorunlarına ve genel sağlığın iyileştirilmesine yararlı olduğu da söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev