13 Mayıs 2010 Perşembe

Sivilceler için çözüm!

Sırt ve göğüs bölgenizdeki sivilce problemi yüzünden yaz partilerinde giyeceğiniz dekolte kıyafetleriniz ve bikinilerinizden vazgeçmek zorunda kalmayın! Güzelliğinize gölge düşürmeyin!
Dr. Howard Murad’ın özellikle vücuttaki sivilce problemine karşı geliştirdiği iki mükemmel ürünle pratik bir şekilde sivilce probleminden kurtulabilirsiniz.
1. Blemish Body Wash: Her duş sırasında duş jeli olarak kullanılan Blemish Body Wash, sivilcelerin hızlı bir biçimde kurumasını sağlarken aynı zamanda yenilerinin çıkmasını engelliyor. Nemlendirici etkisi de bulunan kokusuz duş jeli ile tek hamlede hem temizlik sağlamak hem de sivilcelerle savaşmak mümkün. Fiyatı: 124 TL.
2. Clarifying Body Spray: Vücuttaki sivilceleri hızla kurutmaya yardımcı bu sprey, sabah- akşam giyinmeden önce vücuda sıkılıyor. Anti bakteriyel etkisi ile yüzey bakterilerini kontrol ederken, gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek arındırıyor ve yeni sivilce oluşumunu engelliyor. 360 derece dönebilen sprey başlığı sayesinde ulaşılması en zor bölgelere dahi kendi kendinize uygulayabilirsiniz. Fiyatı: 119 TL

1 yorum:

  1. Ben iki ürünü de strawberrynet'ten aldım, 2-3 aydır kullanıyorum, çok memnunum.Ama sialik asit içeren ürünlerin cildi soyucu etkileri nedeniyle yazın kullanılmaları önerilmiyor. En azından gece kullanılması daha iyi olur, bilginize..

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev