17 Eylül 2008 Çarşamba

Moschino Kış

Moschino'nun 2008 - 09 Sonbahar / Kış koleksiyonunda elbiseler kat kat. Fırfır, Drape, Fiyonk ne ararsan var ama ben en çok modellerin saçlarını sevdim. Bonus kafa olmak is-ti-yo-rum.

3 yorum:

  1. Moschinoya hep hayrandım ama Milano Moschinoya girdiğimde anladım ki hayranlığım defilelerden ibaret. Bir tane bile alacak birşey bulamaz mı insan. Aslında vardı ama imkansız ötesi uçuk fiyataydı olan biriki şey de...

    YanıtlaSil
  2. Elbiseler pek güzelmiş tam bana göre deli işi:) kabarsın puf olsun deli dolu olsun yeter. bu arada kızların bonus saçlarına bayıldım uzun zamandır düşünüyorum acaba saçlarımı perma mı yaptırsam da bonus olsam.şimdi daha bir çok istedim resimleri görünce:)

    YanıtlaSil
  3. Sinem; bazı büyük markalar defilelerindeki ihtişamı gösteremiyor genel koleksiyonlarında sanırım. Milanodaki mağazada bile alacak birşey bulamadıysan vah hallerine :)

    Tuğba; Perma hiç yaptırmadım ben ama saçı yıprattığı söyleniyor. Senin yeni saç rengin ve kesiminde çok güzel olmuş. Perma değilde iri dalgalı bir fönle hevesimizi geçirmemiz lazım :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev