28 Mayıs 2018 Pazartesi

Eyvah Mezun Oluyorum!

Heyecan dolu bir kariyere atılmadan önce son ve en gösterişli durak olan mezuniyet baloları için Oleg Cassini’de sezon trendlerine uygun onlarca mezuniyet kıyafeti yer alıyor. Gelin birlikte sezon trendlerini inceleyelim.

Birçok genç kızın yıllarca hayalini kurduğu mezuniyet dönemine girdik. Bu heyecan dolu dönem yaklaşırken yeni sezon mezuniyet elbiselerini incelemeden olmaz. Mezuniyet töreninde adeta ışık saçan bir yıldız olmak isteyenler için mezuniyet elbiseleri, kısa ve uzun boylarla birlikte yeni kalıplarıyla ortaya çıkıyor.

Deniz kızı olmak isteyenlere...





Oleg Cassini’de her vücut tipine uygun elbise bulmak mümkün; ancak bir kalıp var ki zamansızlık ödülü verilse sıradaki ilk isim olacak: Balık elbise. Tüm vücudu adeta bir deniz kızı gibi kavrayan kuvvetli gövde tasarımı, eteklerde kendini eğlenceli bir harekete teslim ediyor. Modern balık elbiselerdeki farklı kumaş ailesi birlikteliklerini özenle hazırlanan tüm mezuniyet elbiselerinde görüyoruz. Vücudu adeta bir peri kızı formunda gösteren balık elbiseleri, straplez cazibesiyle birleşiyor ve size gecenin en göz alıcı görünümlerinden birini vadediyor.

Gecenin "Siyah Kuğusu" olmak isteyenlere...





Sezonun “siyah” trendini onikiden yakalayan bu mezuniyet abiyeleri ile fark edilmemek mümkün değil. Uzun boy mezuniyet elbisesi trendi hala sürerken siyah kuğu olmak iyi bir seçenek.

Çiçek rüyası...




Güneşin toprakla dansı sonucu rengarenk çiçeklerin doğayı sarması, bahar dönemi gece elbiselerinde de etkisini gösteriyor. Bu yılın çiçek desenli elbise trendini romantik detaylarla, uzun mezuniyet abiyeleri tercih edeceklere göz kırpıyor. Çiçek formlarını sevdiği kadar kalıpta ve renkte sadeleşmek isteyenler için bu mezuniyet kıyafeti iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Romantik Cazibe: Violet ve tüller masalsı bir gece için birleşiyor...

Eğer 2018 bir renk olsaydı, kesinlikle lila ve mor tonları olurdu. Sezonun en hit renginin yarattığı büyüleyici atmosfer, Oleg Cassini’nin deneyimli tasarım ekibi tarafından romantik tüller ve prenseslere yakışacak bir yaka işleme detayıyla adeta efsaneleşiyor.






Aristokrasiye Övgü; İşlemeler ve tüller...




Oleg Cassini, zamansız stillerin yaratıcısı olduğu gerçeğini; Grace Kelly, Jackueline Kennedy’nin yıllar süren stil etkisiyle kanıtlarken; bugünün moda ikonları için modern zamansızlığın kodlarını yazmaya devam ediyor.
Nude tonları, gövdeden eteğe kadar tüm elbiseleri kaplayan işlemeleri, saygın bir reveransla tüllere devrediyor. Tüllerin balık elbise formunda kullanılmasıyla yakalanan modern görünümü, işlemelerin aristokrat görünümünü tamamlamış. Ortaya ise güçlü ve gösterişli bir mezuniyet gece elbisesi çıkmış.

Gezegendeki Tüm Yıldızların Tozu Üzerinde: Asil ve görkemli straplez elbiseler...




Kendinden işlemeli samanyolunu andıran ışıltılı kumaşlar , asimetrik gövde kesimiyle birlikte modern olduğu kadar gösterişli bir duruşu karşılıyor. Zarif işlemeli kemeriyle birlikte modern çağın prenseslerine iyi bir alternatif sunan Oleg Cassini, lacivert trendine atıfta bulunurken, zarif ve güçlü stil yaratmak isteyen genç kızlar için iyi bir seçenek.




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev