17 Mart 2017 Cuma

Neslihan Atagül x Puma Suede Heart

Puma, bu yılın sokak modasına damgasını vuracak yepyeni Suede Heart modelinin tanıtımı için oyuncu Neslihan Atagül Doğulu ile işbirliği yapmış.

Sportif ve feminen şıklığı bir araya getiren Suede Heart, pastel renk seçenekleri ve fiyonk olarak bağlanabilen sıra dışı bağcıklarıyla dikkat çekiyor. ‘Kendin olmak için sen ol. #BuSensin’ mesajına sadık kalan yeni kampanya fotoğraflarında, Neslihan Atagül Doğulu en doğal, en samimi haliyle görüntülenmiş. "Sen" i keşfetmek için özel bir yolculuğa çıkmana gerek yok. Özel bir çaba harcamana gerek yok. Hissettiğin gibi olman yeterli.’ diyor Neslihan Atagül Doğulu.




Kampanyada yer alan yeni Suede Heart modeli, iki farklı bağcık seçeneğiyle geliyor. Kurdele şeklinde bağlanabilen kadife şerit veya ayakkabının tarzını değiştiren kalın bağcıklar arasında seçim yapılabiliyor. “Aruba Mavisi”, “Prizma Pembesi” ve “Neon Sarısı” olmak üzere üç pastel renk çeşidi olan modeli, çok farklı şekillerde kombinlemek mümkün.





Puma Suede Heart'ın dünya yüzü ise ünlü model, aktivist ve oyuncu Cara Delevingne.

Yeni Suede Heart modeli, 369 TL fiyatıyla tüm PUMA mağazaları ve seçkin satış noktalarında bulunabiliyor. Daha fazla bilgi için www.puma.com adresini ziyaret ediniz.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev