7 Ekim 2016 Cuma

Dermokozmetika'dan Bioxcin alışverişim

Mevsim geçişleri malum benim gibi herkesin saçının en yoğun döküldüğü dönemdir. Bir de bunun yanına saçıma yaptırdığım ombre işlemi, deniz, havuz ve güneş de eklenince son zamanlarda saçlarımda ekstra bir dökülme sorunu yaşadım. Hemen internet üzerinden ufak bir araştırma yaptım ve saç dökülmesine karşı uygun saç bakımı ürünleri araştırmaya başladım. En sonun da da kadın saç dökülmesine karşı özel geliştirilen ve medikal şampuan kategorisinde yer alan Bioxcin Femina şampuanı denemeye karar verdim.

Blogun sıkı takipçileri online alışverişi ne kadar sevdiğimi iyi bilir. Hem fiyatlar kozmetik marketleri ve eczanelere göre daha uygun oluyor hem de ekstra bir çaba sarf etmek gerekmiyor. Ben de Bioxcin alışverişimi www.dermokozmetika.com.tr 'den yaptım. Sorunsuzca ve gayet hızlı bir şekilde elime ulaştı.


Bioxcin'in boyalı ve yıpranmış saçlar için üretilmiş serisinden şampuan ile koruyucu ve onarıcı seriden saç kremini tercih ettim.



Kadın saç dökülmesine karşı özel geliştirilen Bioxcin Femina şampuan, silicium, niacinamide ve biocomplex B11 formülüyle, dökülmeyi engellemenin yanı sıra sürekli kullanımda foliküllerin güçlenmesini sağlayarak saç oluşumunu da destekliyormuş.



Bioxcin Femina serisinde şampuanın yanı sıra yine saç dökülmesi problemi yaşayan ya da saçlarını korumak isteyen kadınlara özel geliştirilmiş saç kremi, bitkisel içeriğiyle öne çıkıyor. Dökülmeyi önlemekle birlikte saç köklerini besliyor, panthenol katkısıyla boyalı saçları UV ışınları gibi zararlı etmenlerin neden olduğu soldurucu etkiden koruyor. Aynı zamanda tarama kolaylığı, parlaklık ve hacim sağlıyor, statik elektriği önlüyor. Ürün, kendi serisinden Bioxcin Femina şampuan ile kullanıldığında maksimum etki sağlıyormuş.


Kuru/Normal saçlar, yağlı saçlar, 2’si 1 arada yıpranmış saçlar ve hamilelik sonrası bakım şampuanı formlarına sahip Bioxcin Femina, düzenli kullanımda gözle görülür değişimler vaat ediyor.
Ben bu ürünü kullanmaya yeni başladım.
Deneyimlerimi de ekleyeceğim bir süre sonra bu yazının altına.

Bu şampuanı deneyen varsa görüşlerini yazarsa çok memnun olurum. Farklı bir öneriniz varsa onu da yazın lütfen.

Bioxcin ürünleri Dermokozmetika'da eczanelere göre çok daha uygun bir fiyatla satılıyor. Almadan önce mutlaka siteye bir göz atın.

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. O dönem işe yaramıştı ama şu an Ashley Joy'un ürünlerini kullanıyorum. Çok memnunum...

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev