22 Ekim 2015 Perşembe

Ebru Şallı Loves Koton Sport

Spor modası için fonksiyonel ve stil sahibi modeller sunan Koton Sport, yeni sezonda ünlü manken ve sporcu Ebru Şallı’nın dokunuşlarıyla renklendirdiği çok özel bir koleksiyon sunuyor. Ekim 2015 itibariyle Koton mağazalarında yer alacak olan ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ 2015 - 2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, farklı spor dallarına uygun ve detaylarla zenginleştirilmiş modelleriyle sezonun en trend parçalarını sunuyor.




Sporu bir yaşam biçimi olarak gören, sağlam ve güçlü duruşlarının yanı sıra hayata pozitif bakan kadınlara hitap eden ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ koleksiyonu, yumuşak ve rahat kumaşlar kullanılarak tasarlanmış parçalardan oluşuyor. Koleksiyonda özellikle hızlı kuruyan ve elastikiyetiyüksek kumaşlar tercih edilirken, kumaşlar üzerine uygulanan özel teknikler ile de mat-parlak kontrastlar yaratılıyor.



‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ koleksiyonu içinde yer alan taytlar, özel tasarlanan arka kup formları ile dikkat çekiyor. Kalça bölgesini daha kalkık gösteren bu kuplar aynı zamanda fonksiyonel bir rahatlık sağlıyor. Ayrıca tayt bellerinde yer alan anahtar cepleri, nefes almayı sağlayan file detaylar ve ayarlanabilir lastikler de koleksiyonun dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.




Siyah ve beyazın yanı sıra koleksiyonun ana renkleri arasında yer alan fuşya ve derin mor, ışıltılı aksanlar ile zenginleştiriliyor. ‘Ebru Şallı Loves KotonSport’ koleksiyonunda yenilenmiş formları ilesporcu sutyenleri,derin kol kesimli atletler ile kombinleniyor. Böylece hem spor sırasında daha konforlu hareket imkanı sağlanıyor hem de canlı renk kontrastları yaratılarak alternatif bir şıklığa ulaşılıyor. Daha klasik bir stil yaratmak isteyenlere de koleksiyon içinde yer alan alt-üst takım modeller hitap ediyor.



1 yorum:

  1. Oldukça güzel parçalar varmış. Yarın ilk iş Koton'a :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev